Incarcator Dock Stația de Bază Wireless, Telefon, Stand Pentru IPhone X XR XS MAX 8 7 6S Plus Pentru IWatch Apple Watch Pentru AirPods Căști

49.59lei

58.35lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Suport de telefon

3 în 1 de încărcare de andocare poate suporta telefonul de mini catarama, care este convenabil pentru utilizatori pentru vizionarea video.

3 în 1

Un încărcător pentru a încărca telefonul inteligent, smart watch, casti cutie în același timp.Face dvs. de birou ordonat și departe de mizerie fire.

Rotary interfețe de încărcare

3 în 1 de încărcare de andocare detine trei încărcare telefon interfețe, sprijin pentru typ-c, pentru android si pentru apple.Wireless charging board (versiune de upgrade) Există, de asemenea, un pad de încărcare fără fir, care face mai ușor pentru a încărca telefonul smartphone. (Versiune imbunatatita)

Cablu de alimentare USB

3 în 1charging dock este alimentat printr-un cablu USB, care poate fi conectat cu priză USB, plug, banda de putere și așa mai departe cu ușurință.

Domeniul de aplicare

3 în 1 de încărcare dock este compatibil cu cele mai multe dispozitive digitale de pe piata.Este potrivit pentru iPhone6 și mai sus, sau tch1234 ceas, pentru ipod-uri.

Caietul de sarcini:

Tip: 3 în 1 de încărcare de andocare

Cantitate:1 buc

Material: plastic+ componente electrice

Culoare: negru/alb

Dimensiune: 210*90*10mm/8.25*3.54*0.39"(L*W*H

Net greutate: 250g/8.82 oz

Pachet:

1* 3 în 1 de încărcare de andocare

1* cutie pachet

Etichete: appl ceas 6, apple inteligent ceas stație de andocare, pro setul cu cască, ugreen apple watch stație de andocare, max ceas, apple watch docking station 2, de înaltă calitate smartwatch, airpod, iwatch proteja, cască magnet

Cerere Grupă De Vârstă Adult
Limba engleză
Compatibilitate ios
Nume De Brand shandaddy
Funcția Passometer
Tip Încărcătoare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea