De înaltă calitate de carbune de bambus material textil pentru copii lavabile scutece și scutece inserturi

36.67lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

de înaltă calitate de carbune de bambus material textil pentru copii lavabile scutece și scutece inserturi

Material: tesatura de bambus cărbune Compozitie: 80% poliester + 20% cărbune de bambus Lățime tesatura: 160 cm Material greutate: 140gsm

** PRODUS**

1. Ca de computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus. 2. Toate dimensiunile sunt doar pentru referință. 2~3 cm eroare de date este permis.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

** TRANSPORT **

1. Vom organiza transportul în funcție de Escrow adresa.Asigurați-vă că detaliate adresa și numele complet sunt absolut corecte. 2..de obicei durează aproximativ 12~60 de zile pentru bunurile să sosească Prin China air mail, Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile sau o pierdere de timp într-vămuire.Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare dacă nu primi produsul la timp.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

** FEEDBACK **

Apreciem feedback-uri pozitive și ne va răspunde la tine la fel de bine.Dacă nu sunt îndeplinite sau aveți orice probleme, vă rugăm să contactați-ne în timp, suntem bucuroși să-ți fac o favoare.Multumesc.

Etichete: alvababy cârpă scutec, abdl, barkcloth, pânză de scutec introduce, scutec reutilizabil, tesatura pul, abdl scutec, bambus tesatura de bumbac, adult cârpă scutec, pi zmeura

Origine NC(de Origine)
Clasificarea Scutec
lățime tesatura 160cm
Cantitatea 1000
Tip De Element Scutece
Tesatura Greutate 140gsm
Potrivit greutate 9-14 kg
Intervalul De Vârstă 12+y
Numărul De Model M
Gen Unisex
Material PUL, TPU
Nume De Brand DHCLOTHBABY

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea