Piele Caz Pentru Samsung Galaxy S3 S4 S5 Neo S6 S7 edge S8 S9 S10 Telefon Plus Sac de Acoperire cu Suport Card Flip Coque

16.48lei

20.61lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte De Vânzare>>

Practic titularului Cardului: 3 sloturi pentru carduri de IDENTITATE,două carduri de credit sau card de niște bani, fără a lua poșeta în aer liber.Incuietoare magnetică ține cărțile și nu se deschid.

Piele PU: Utilizarea de materiale de Înaltă calitate durabil pentru durata de viață, moale PU material aduce foarte confortabil simt tactil.

Stand convenabil Caracteristică: Suport poate fi transformat într-un multi-unghi de vizualizare confortabil pentru lectură, vizionarea clipurilor video sau facetime.

Toate-Rotund de Protecție: O scară largă care acoperă design pentru a face upgrade Anti-căderea sistemului de protecție.

Decupaje Precise: decupaje Precise pentru difuzoare, încărcare porturi, porturi audio și butoane pentru confortul dumneavoastră.

TRANSPORT >>

1. Comanda adresa Trebuie sa Corespunda cu adresa de livrare.Numele destinatarului trebuie să fie numele complet.

3. Toate comenzile vor fi emise în termen de 7 zile, în caz de situație neașteptată, ne poate întârzia timpul de expediere.

4. Uneori Scopul fără logistică informații de urmărire, după care merg în străinătate; este o situație normală; se va fi ajuns în siguranță în timpul efectiv.

5. Dacă coletul nu poate fi primit în termen de 30-60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Satisfacția clienților este un principiu de serviciu.

SERVICII >>

1. Echipa de servicii profesionale va sprijini în termen de 24 de ore.

2. Orice întrebare, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom oferi VIP-star service sa-ti rezolve problema.

3. Produsele noastre sunt oficial autentic produse de înaltă calitate.Vă puteți bucura de cel mai popular telefon mobil/tabletă cazul aici.

RETUREN ȘI DE RESTITUIRE >>

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne contactați în 7 zile și de retur in 30 de zile de la data la care a fost primit.

Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și nu vom ussue o rambursare sau o retrimite.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire pentru a se asigura rambursarea.c

3. Noi vă va oferi rambursare completă prin intermediul Balioilhaircare.ro platforma sau alta metoda de rambursare în conformitate cu premisa de a primi produsul și accesoriile intacte.

FEEDBACK-ul >>

1. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru Afacerea noastră de dezvoltare, Astfel încât vă rugăm să lăsați Feedback-ul de 5 Stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre.

2. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice problemă Înainte de a Pleca de Feedback Negativ.

Vă rugăm să nu lăsați un negativ/neutru feedback-ul sau de a deschide un litigiu, fără nici o comunicare mai întâi dacă aveți orice problemă.Vom răspunde la toate mesaj URGENT și de a ajuta să-l rezolve.Multumesc anticipat~

Etichete: samsung z flip silicon caz, galax s4 caz, samsung galax7 s7 edge caz, samsung galaxy s6 edge caz special, samsung galaxy a7 sm a750f, samaung galaxy s5 neo caz, sumsumg z flip, pline de culoare samsung galaxy s7 acopere, caz de telefon, galaxi s4

Caracteristici Flip Portofel Caz, cu Titularul Cardului de Credit / M
Design Simplu
culoare Negru;Maro;Rosu;Galben
Compatibil Samsung Model Galaxy S7 Edge
Material Cel mai bun din piele PU+TPU Moale caz de Silicon
Telefon Compatibil Model 1 Pentru Samsung Galaxy S3 S4 S5 Neo S6 S7 edge S8 S9 S10 Plus
Origine NC(de Origine)
Compatibil Marca Samsung
Tip Portofel Caz

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea