Prelungi Mănuși Acvariu Rezervor de Pește Industriale Gros rezistent la Uzură Mănuși de Protecție Mănuși de uz Casnic pentru Vasul de Spălat Haine

31.84lei

54.92lei

-42 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere a Proteja mâinile tale frumoase din apă și necurat alte lucruri neclare.Rezistent la apa, durabil și firul de design fac anti-derapare.Perfect pentru prevenirea mâna contact cu pielea contact cu lichide corozive.Potrivit pentru spălare de mână, bucatarie, spalat vase, ingrijire animale de companie, spălătorie, curățare, covor de uz casnic, spala masina sau lucrări de grădinărit etc. E un cadou minunat pentru familia ta.

Caracteristică

- Culoare: Rosu.

- Material: Latex.

- Dimensiune: Aproximativ 56 x 10.5 cm.

- Latex manusi pentru bucatarie sunt realizate din latex,proteja mâinile de daune de detergenti sau alte produse de curățare.

- Versatil:Ideal pentru spalat vase, pahare, tacâmuri, oale și tigăi.Mănușile sunt, de asemenea, ideal pentru curățarea bucatarii, ferestre, băi generale și de curățare de uz casnic.

- Elementul nu sunt ușor corodate și oxidat, fara chimicale se dizolvă la temperatura normală, aproape de mâini, inteligent, design ergonomic, ușor de operat.

- Nu numai că sunt rezistent la apa, ele sunt, de asemenea, rezistente la căldură, protejarea pielii de temperaturi a apei calde, care sunt frecvent utilizate atunci când curățați feluri de mâncare.

- Spălate fără pufoase, pot fi spălate în mod repetat, repetat de uscare, nu afectează netezimea.

Lista de ambalare

1 x pereche de manusi pentru bucatarie

Etichete: reef, ornamente acvariu star wars, argint costume de baie, groot decor acvariu, recif de corali prize, acvariu uv, filtru acvariu în care yuge, acvariu sifon, pânză de pește, acvariu

Material Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea