1 Buc / Lot 0-150mm Reglabile din Plastic Șubler cu Vernier Mini Alunecare Conducător Gauge Măsură Spranceana Machiaj Linie de Buze Instrument

22.84lei

32.62lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

începe

sfârșit 1 Buc / Lot 0-150mm Reglabile din Plastic Șubler cu Vernier Mini Alunecare Conducător Gauge Măsură Spranceana Machiaj Linie de Buze Instrument Dimensiune: 0-150mm Material: Plastic Un etrier ajuta realiza o simetrie perfectă atunci când se efectuează tradiționale proceduri de corecție și de colorat din spranceana.De asemenea, acest instrument va fi foarte util pentru tatuaj și mikrobleyding.Serviciul Nostru:

1.Noi sprijinim Picătură de transport maritim și en-Gros. 2.Am putea trimite pachetul ca un CADOU și de a pretinde un preț mai mic pentru tine.

3.Dacă aveți orice problemă ,pls simțiți-vă liber să ne contactați în loc de a deschide un litigiu sau de a părăsi un feedback negativ.Vă mulțumesc!

Atenție Pentru Prieteni Rusă: 1. Vă rugăm să asigurați-vă că numele dvs. complet inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, atunci când plata; 2. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă, inclusiv Apartamentul Nr., Strada, Oraș, Regiune și țară.În caz contrar, pachetul ar fi, probabil, s-a întors!

De ce ne alegeti pe noi?

Suntem Powerseller în Balioilhaircare.ro,au professinal echipă, trebuie să vă oferim calitate de Top;pret Competitiv, Rapid de transport maritim;cele mai Bune și Servicii în Timp util;de Satisfacție de 100% precum și discount de Mare pentru ordine mari.Încredere în noi și să-ți urez înflorit de afaceri.

Etichete: bleach tatuaj, inel tatuaj, calip, indicator din oțel, indicator din oțel inoxidabil, 100mm șubler cu vernier, vernier calip, needl, etrier inoxidabil, perman

Utilizare Spranceana Linie De Buze Instrument
Nume De Brand JARCY.C
Tip Tatuaj accesorii
Cantitatea 1 BUC
Numele Măsura Spranceana Conducător
Material Plastic
Numărul De Model W22028369
Stil Alunecare Conducător

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea