CREDELIO 48 mgr ectoparaziticid 6 pisica tablete

187.14lei

207.91lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Lotilaner.Indicat în tratamentul de purici și căpușe.Comprimate masticabile.Specii destinație: Pisici

• Indicații pentru utilizare

Potrivit pentru tratamentul infestațiilor cu purici și căpușe la pisici.

Acest produs medicinal Veterinar oferă imediată și persistentă de acțiune pentru o (1) lună împotriva puricilor (Ctenocephalides Iif și C. canis) și căpușe (Ixodes

Puricii și căpușele trebuie să fie atașat la câine și de a efectua lor ciclu de alimentare a fi expuse la substanța activă.

Produsul medicinal Veterinar poate fi utilizat ca parte a strategiei de tratament pentru controlul dermatitei alergice de contra dermatitei alergice la purici, FAD.

• Contraindicații

A nu se folosi în caz de hipersensibilitate la substanța activă sau un excipient.

Atenționări speciale pentru fiecare specie țintă

Paraziții trebuie să înceapă hrănirea pe pisica pentru a fi expuse la lotilaner; prin Urmare, riscul de infecții parazitare transmitere boli nu pot fi complet excluse.

Niveluri acceptabile de eficacitate nu poate fi realizat dacă produsul medicinal veterinar nu este administrat cu alimente sau în termen de 30 de minute înainte de masă.

Deoarece nu există date suficiente pentru a confirma eficacitatea de căpușe la pisicile tinere, acest produs nu este recomandat pentru tratamentul de căpușe la pisici cu vârsta de 5 luni sau mai mică.

• Posologia și calea de administrare

Gura.

Etichete: lama de diamant, tavlet, husă masă de călcat pentru placi, teblet, cal eșarfă de mătase, noroi, android tablet, cal de imprimare eșarfă, tabla, pastila de argint

Nume De Brand ELANCO

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea