Toamna Iarna Echitatie Mănuși Groase În Aer Liber De Sport Waterproof, Windproof Mănuși, Mănuși Touch Screen Bărbați Mănuși Pentru Femeie

22.01lei

31.01lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Nume:Mobile Touch Screen Mănuși

Caietul de sarcini

Culoare: Negru / Gri

Materiale: Nailon De Înaltă Densitate, Polar Fleece

Dimensiune: M / L / XL

Funcții: cu textură Ușoară, rezistentă la Vânt și Impermeabile si Non-alunecare & Touch screen și să Păstreze cald

Aplicații:

Perfect pentru toate tipurile de activități în aer liber cum ar fi curse, pescuit, drumeții, schi, motociclism, vânătoare, alpinism, alergare, săniuș etc. Bucurați-vă de sport în aer liber chiar și într-o iarnă aspră.

Caracteristici:

-Suprafata manusii este fabricat de înaltă densitate tesatura de nailon.Ea plimbari in zilele ploioase.Nu introduceți apă în zăpadă.Picăturile de apă sunt în mod automat alunecat, și hidrofug apă este bună.

Sensibil la atingere cu degetul a ecranului, de înaltă sensibilitate conductoare PU ecran tactil de degetul arătător este simplu, convenabil pentru a ridica telefonul și să se joace de telefon mobil în timpul iernii.

-Palma este atașat cu un Y în formă de silicon, care este non-alunecare și rezistent la uzură, astfel încât mânerul este mai puternic, prindere este mai agil, și uzura și durabilitatea sunt durabile.

-Trei straturi de material compozit, de înaltă densitate de nailon pe suprafață, vânt și rezistent la apa, mediu SBR anti-infiltrații de apă de acoperire, interior fleece cald strat.

-În Plus, catifea, confortabil de piele-friendly, ușor și moale, integrat de stocare de căldură, exterioare de înaltă densitate tesatura nylon este mai rezistentă la vânt și cald.

-De înaltă densitate tesatura de nailon este de preferat, și vânt și rezistent la apa de efect este mai bună decât poliester.

-Texturat cu fermoar, anti-sway design rezistent la apa, foarte bine detaliile.

-Convenabil catarama.Convenabil pentru depozitare complete, ușor de a transporta și de a preveni pierderea de sport în aer liber sunt mult mai convenabil.

Notă:

-Vă rugăm să permiteți un pic de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

-Culoarea poate fi diferita ca diferența de afișare.Vă rugăm să înțelegeți.

Pachetul Include:

1 Pereche de Manusi

Etichete: rochie stras 6xl, capacul smartphone 30 de ani, cutter clip ceramica, kawasaki er6 toba de eșapament, er6f fața farurilor, rochie de dantelă roșie petrecere, cutter duplicator 60, rochie de iepure erotica, rochie carouri roșii punk

Numărul De Model Mănuși Touch Screen
Numele Departamentului Adult
Material Alte
Model Tip Solid
Origine NC(de Origine)
Gen Unisex

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea