Home Decor 3D din PVC de Epocă din lemn de bord Autocolante de Perete de Hârtie Auto-adeziv Decor Acasă Autocolant Camera

47.49lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs:

1. Auto-adeziv tapet este ușor pentru a lipi, și pot fi scoase și refolosite.

2.Cu Albastru caramida motive, vă puteți bucura de o atmosferă caldă și romantică la domiciliu, care este confortabil și elegant.

Parametrii De Produse:

1. Material: ecologic PVC

2. Domeniul de Aplicare aplicabile: paturi, dormitoare, bucatarii, camere de zi, restaurante, magazine de cafea, cămine, etc.

3. Stil: retro și clasice

4. Funcția: deodorant, mucegai dovada, anti-agățare, ecologizarea decor, rezistent la apa, de mare rezistență a vopsirilor.

5. Dimensiune: 45 * 1000cm și 60*1000cm

Instrucțiuni de Utilizare:

1.Vă rugăm să atașați la suprafața de ochelari sau gresie, și în primul rând uscați suprafața cu o cârpă curată înainte de lipire.

2. Dacă peretele este amortizată, vârstă sau doar a fost pictat, autocolante de perete poate cădea automat pe după lipire.Prin urmare, puteți utiliza uscător de păr să se usuce pe perete cu aer cald sau lipiți-l după vopseaua volatilizează pentru ceva timp.vă rugăm să selectați cu atenție pasta de poziție.

3. dacă lipiți autocolantul în poziție greșită de perete, puteți ușor de a ridica o margine de autocolant și rupe-l jos cu o lamă mică, și este bine dacă vă re-paste.Produsul nostru poate fi reutilizat în condiții normale

Etichete: rock tapet autocolant, aur perete, 3d tapet baie, 3d wallpap, wallpap, model adeziv role de hârtie, cadru de ușă, vinil adezivă de hârtie simplă, perete plinta de frontieră, pacth 3d din pvc

model Lemn
Caracteristică Formaldehida-gratuit
Utilizarea Nunta Casa
Utilizare Comerț
Tapet Vinil Tip Hârtie Înapoi Imagini De Fundal De Vinil
Tratament De Suprafață Imagini De Fundal De Hârtie
Unitate De Încărcare Usd/Rola
Numărul De Model SA-1025
Funcția Mould-Proof
Material PVC
Stil Europa
Tip Imagini De Fundal De Vinil

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea