3pcs/Set de Moda de Înaltă Calitate Confortabil, Destul de Copil Fata de Copilul Flori de Haine Și Hairband Și Fusta Tutu Foto Prop#252175

15.98lei

19.99lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici: de Brand nou și de înaltă calitate.Drăguț și croșetat tricot design, foarte impresionant și unic.Material bun și cel mai bun design da copilul tau minunat, gratuit și fără restricții sentiment.Moale, Confortabil si usor de purtat.Acesta vă va aduce valoroase de memorie.Drăguț rochie este foarte impresionant și unic.Design Special da copilul tau minunat, gratuit și fără restricții sentiment.Mai buna alegere pentru ziua de nastere, de partid și de fotografie.

Caietul de sarcini: Material: fibre Acrilice.Cantitate: 3Pc.Dimensiune: Sugerez pentru 0-3 luni, copilul.Plat Banda Dimensiune: Aprox. 16*1.5 cm, Fusta Talie Aprox. 15cm.Culoare: Violet,Roz,Verde.

Notă: ar putea Exista unele mici diferențe în tonul de culoare al imaginilor și elementul real.Vă rugăm să permiteți-1-2mm diferă datorită măsurare manual, mulțumesc.

Pachetul Inclus: 1 buc x Hairband 1 buc x Flori Haine 1 buc x Fusta Tutu

Nici o Cutie de vânzare cu Amănuntul,de Ambalare în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.

Toate articolele vor fi expediate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este clar.Notă: China Post Air Mail/Colet doar aparține întreaga lume post de sistem care este mult mai lent decât Livrare Specială.Elementele vor ajunge în 7-25 zile de afaceri la nivel mondial de obicei.Și ora de sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii.În general, timpul de sosire tabel este prezentat mai jos pentru inferență:

Înainte de placeing comanda dumneavoastră, vă rugăm să confirmați prețuri și alte detalii cu furnizorul.Vă rugăm să asigurați-vă că citiți toată descrierea și sunt de acord cu tranzacția inainte de a cumpara.

Dacă elementul este defect, atunci când primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Dar elementele trebuie să fie în starea din fabrică.Vă rugăm să ne contactați în avans și verificați adresa de returnare înainte de a reveni.Dacă elementul este defect, în 3 luni, am putea trimite o nouă înlocuire gratuită sau oferta de rambursare integrală după ce vom primi elementul defect.Dacă elementul este defect, în 12 luni, am putea, de asemenea, vă oferim servicii de înlocuire, dar trebuie să plătească pentru plus cheltuielile de transport.

Etichete: latex zburli, bl, blana tricou femeie, fusta maxi cu fantă, mare fustă scurtă, scurt, profesionale fusta, seara neagra fusta, tricou femei fusta, imitatie de piele tapiterie

Numărul De Model 252175
Decor Broderie
Numele Departamentului copilul
Material Blana sintetica
Stil Moda
Silueta Rochie De Bal
Gen De sex feminin
Tesatura Tip Postav
Model Tip Solid
Potrivit pentru ziua de nastere, petrecere și fotografie
Origine NC(de Origine)
Cantitatea 3pc
Rochii De Lungime Genunchi-Lungime
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
culoare violet,roz,verde
Apartament Dimensiune De Bandă Aprox. 16*1.5 cm, Fusta Talie Aprox. 15cm
Intervalul De Vârstă 3-6y
Compoziția Materialului acrilice fibre
Caracteristici Moale, Confortabil si usor de purtat

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea