Zeblaze VIBE 3 HR Ceas Inteligent IP67 rezistent la apa de Activitate Tracker de Fitness Monitor de Ritm Cardiac REFUZ de Oameni Smartwatch

124.25lei

288.97lei

-57 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Zeblaze VIBE 3 HR - Accidentat Interior

( Pls nu-l poarte atunci când ia un duș sau înot & nu apăsați butoanele sub apă . )

Exploreaza cu "inima"

În timpul exercițiului, verificați în timp real rata de inima pentru a afla despre progresul tău.Indiferent care sunt obiectivele tale,se poate oferi întotdeauna un ghid pentru a ști când să se străduiască și când să se relaxeze.

Test un alergător cu datele

Cu ajutorul încorporat accelerometru 3D, evidența curentă de viteză și de distanță, permițându-vă să se uite în sus de viteză și de distanță, chiar și în interior mișcare (cum ar fi banda de alergare ).

*Precizia datelor va fi afectată de factori cum ar fi utilizarea obicei, mișcare gamă de diferite persoane.

Dezvolta întregul potențial,de a descoperi o mai ai

Calorii calcul se bazează pe rata de inima și fizice informații.Puteți căuta nu numai în timp real consumul de energie termică (în unitatea de Kcal), în formare, dar, de asemenea, totalul consumului de energie termică per antrenament după antrenament.

*Desfasoara activitati de calcul calorii în sport, în funcție de greutate, înălțime, vârstă, sex, rata de inima în formare, ritmul cardiac maxim (HRmax), mișcare de rezistență în formare.

Coajă tare,să se ridice la cele mai dure medii

Susținută de un standard internațional de rating IP67, VIBE 3 HR încheietura ceas rezistent la apa de înaltă performanță de până la 50 m/164 ft, prin Urmare, nici apă, praf sau murdărie va absorbi în smartwatch în viața de zi cu zi sau pe ourdoor excursii.Pentru turiștii care întâlnim adesea ploaie, noroi, și râuri, impermeabil VIBE 3 HR ar fi cu siguranta cel mai bun asistent.

3D interfață

Spre deosebire de tipic ceasuri sport, VIBE 3 HR are o cu totul unic interfață 3D.Nu este necesar să se studieze grafice complicate sau rapoarte pentru a înțelege activitatea de performanță, cadran utilizează animații 3D pentru a vedea cu ușurință dintr-o privire activitățile de zi cu zi, informații de somn, și mai mult.Ea are chiar prietenos inactivitate memento-uri pentru a ajuta utilizatorii să fie de fitness-minded.

Efect de mișcare funcția

A urmări mișcările tale prin intermediul a doua zi, și indică modul în care mișcările ajuta pentru a menține sănătatea dumneavoastră, efectul mișcării funcție permite să se indică în diagrame media stare de finalizare a obiectivelor de zi cu zi de zi cu zi, săptămânal, lunar propuneri, și să ofere feedback-ul benefic pentru tine.

*Zilnic, săptămânal, lunar

Inteligent de monitorizare de somn record

Somn bun este esențial pentru sănătate și fericire.VIBE 3 HR lansat recent un somn brățară de monitorizare cu funcția avansată de somn funcția de analiză, care să permită bun stăpânirea de somn, fiind astfel un partener bun în pas mai mult spre un stil de viata echilibrat.

*Calitatea somnului evaluare este dependentă de mișcarea mâinii în loc de măsurarea ritmului cardiac.

Face în fiecare secundă contează în viața ta.

Dispozitivul va afișa o alertă de apel, mesaj text și programul, pentru ca informațiile importante să nu va fi dor.

Scurta timpul de încărcare

Există o recepție deschisă 24 de ore pe zi, precum și ai nevoie de o recepție de 24 de ore de așteptare ceas.VIBE 3 HR perioadă mai lungă de așteptare până la 5 ~7 zile, urmăriți toate activitățile.

Compatibil cu mai multe smartphone-uri

Sincroniza automat la mai mult de 200 de dispozitive Android și iPhone.Statistici și exercitarea statutului de afișare pe afișajul digital "WearHealth".

APP Limbi:

SimplifiedChinese, Engleză,Franceză,Italiană,Germană,Rusă,Spaniolă, Portugheză, Poloneză, Japoneză, Coreeană.

Etichete: acasă inteligent, amazfit ceas, accu chek, hh tricou, ceas inteligent, correa smartwatch cuminte, corre ceas inteligent activ, vibe 3 pro, bratara inteligent, copiii pedometru

Banda Detasabila Da
Cerere Grupă De Vârstă Adult
Tip Ecran LCD Color
Stil Moda
Material De Trupa Cauciuc
Ecran Tactil No
Compatibilitate Toate Compatibile
Grad Impermeabil Profesional Rezistent La Apa
Nume De Brand Zeblaze
Model VIBE 3 HR
Carcasa Din Material ALIAJ
Funcția Memento apel
Limba Franceză
Stil Ecran Rotund/Oval

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea