2019 Cizme de Ploaie Copii, Pentru Fete Impermeabile Apa Pantofi Baieti Non-alunecare de Cauciuc Cizme Cald Kids Rainboots Patru Sezoane Detașabil

43.85lei

57.73lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

[xlmodel]-[custom]-[52927]

[xlmodel]-[custom]-[8888] qian Comenzi va fi de transport maritim în timp util în 48 de ore după ce plata dvs. a fost verificată(72 de ore în timpul promovare/sărbători) Dimensionarea Săraci - pantofi de amenajare pot deteriora picioarele.Asigurați-vă că nu este loc pentru deget de la picior pentru a misca un pic.Găsi dimensiunea perfecta cu dimensiunea graficul de mai jos. (De exemplu, dimensiunea 10, de obicei, sugerează pentru picioare aproximativ 16,5 cm, dacă ai picioare de aproximativ 15,5 cm, pentru mărimea 10, vă rog.)

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografii Listă

[xlmodel]-[custom]-[52928]

[xlmodel]-[custom]-[8888] wei

ANUNȚ IMPORTANT:

Vă rugăm să fie remarcat faptul că NE-a DIMENSIUNE pe pantof eticheta a fost în mod greșit tipărite, pentru unele modele, dimensiunea este incorectă.Vă rugăm să ignorați NOI Dimensiuni pe limba de pantofi eticheta.Trimitem pantofi potrivit Eur Dimensiune.

Noi nu suntem responsabili pentru orice litigiu despre NOI dimensiuni defference între pantofi și dimensiunea diagramă.Vă mulțumim pentru înțelegere.

LIVRARE:

1.Acestea sunt în general expediate în termen de 2 zi lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. (Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.)

2.Toate taxele vamale, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră nu sunt incluse în prețul sau taxa de transport maritim.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

FEEDBACK-ul:

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să luați un minut pentru a ne lasa un rezultat pozitiv(de 5 stele) feedback-ul.Vom apreciat asta.

2. Neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul nu va rezolva orice problema sau aduce nici un beneficiu nu?Deci, să ne dea o șansă de a rezolva problema înainte de a face asta.Multumesc mult.

Etichete: cizme de ploaie copii, copii cizme de ploaie copii, banda de pantofi impermeabil, x cizme de ploaie, dinozaur paie, copiii ploaie boti, ploaie cizme blana copii, copii cizme de ploaie rainboots, botas cizme de ploaie, rochie fancy vrăjitoare

culoare Roz,Galben,Albastru
Funcția 1 cizme de ploaie copii,kids rainboots
funcția 5 copilul cizme de ploaie
funcția 6 cizme de ploaie copii
Funcția Impermeabil, rezistent la Uzura ,Antiderapante
Potrivit pentru sezonul de Primavara, toamna, iarna, vara
funcția 7 cizme de ploaie copii
funcția 3 baieti cizme de ploaie
Funcția 2 copii cizme de ploaie,fete cizme de ploaie
Element De Moda patch
Toc De Tip Plat cu
Funcția 4 cizme de ploaie pentru copii
Tip De Element Cizme
Intervalul De Vârstă 7-12y
Material De Sus PVC
Gen Unisex
Cizme Tip Rainboots
Numele Departamentului Copii
Sezon Toate anotimpurile
Boot Înălțime La Mijlocul Lunii Vițel
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Forma De Deget A Subliniat Toe
Tip De Închidere Slip-On
Materiale De Captuseala PVC
Origine NC(de Origine)
Material De Talpa PVC

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea