Dropshipping Punch-gratuit Senzor Automat mai Aproape de Ușă se Închide Automat pentru Toate Ușile

12.92lei

21.51lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Caracteristici:

1. Multifunctional automat mai aproape de ușă, în mod automat închide toate ușile.Foarte potrivit pentru utilizarea acasă, lumina, birou, magazie, fermă, și biroul de acasă!

2. Anti-oxidare, anti-coroziune, fara rugina, stabil, rezistent la uzura, vreme-dovada, hidraulice, de liniște, de siguranță, dispozitivul de închidere.

3. Instalare rapidă: Gaura-gratuit adeziv de instalare, bun fermitate, nu deteriora perete, instalare ușoară, de înaltă rezistență la temperatură.

4. 50.000 de Teste: oțel de înaltă calitate wire rope a trecut de 50.000 de ori de încercare la tracțiune și revenire test, cu o puternică forță de tracțiune.

5. 800G Trage: Potrivit pentru uși, uși sau cu o creștere mai puternică forță de închidere.Ușile care se deschid la stânga și la dreapta, pardoseală de lemn si usi metalice, rezidențiale și comerciale, usi, exterior/interior închizători uși, uși de incendiu.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Dimensiune produs(L x W x H): 6.3 x 6.3 x 1.6 CM

Conținutul pachetului: Automat mai Aproape de Ușă x 1

Pachetul Include:

1 x Automată a Ușii mai Aproape

Etichete: moale aproape de ușa de la intrare, soft close usi balama, mai aproape de ușă, automat usa, închide ușa, soft close usi pliante, aproape magic, cap de lup decal, automat închide ușa, bratara rap

Numărul De Model închizători uși
Origine NC(de Origine)
Material ABS, cabluri

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea