Două într-Un singur Inel Penis Vibrator Castitate Jucarii Sexuale Penis Inele pentru Barbati, Cuplu Sex Vibrator Ejaculare Întârziere Clitoris Clitoris Biberon

66.32lei

101.99lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Cum să obțineți Surpriză?

1. Vă rugăm să contactați serviciul clienți de OnQ magazin înainte de a plasa o comandă pentru a obține cota de surpriză. 2. Obține promoționale contingent, și servicii pentru clienți vă va învăța cum să-l folosească. 3. Surpriza sac va fi trimis la tine cu bunuri.

OnQ de Inovare de Penis Inel

⭕️ Extra moale și alimente grad silicon ⭕️ 10 Moduri de Vibrație pentru tine de a explora ⭕️ Două-in-one penis inel ajuta să întârzie ejacularea și de a stimula iubitul tau clitoris si sfarcuri ⭕️ Plus baterie de mare Capacitate de susținere de 50 de min de joc continuu ⭕️ Rezistent la apa IPX5 pentru întreaga mașină ⭕️ schimbă culoarea indicatorului ⭕️ USB reîncărcabilă

10 Moduri De Vibrație

OnQ Castitate pentru Penis Inel oferă 10 moduri de vibrație pentru tine de a face sex mult mai interesant.

Ultra Moale Perie De Silicon

Pensula este foarte moale și poate fi folosit pentru a stimula clitorisul și alte părți private de iubitul tău în bucurie.În plus, washboard model de pe ambalaj, chiar spori stimulare.

100% rezistent la apa

Întreaga mașină este rezistent la apa IPX5.Puteți curăța cu ușurință sau să se joace cu ea în apă.

USB de Încărcare și Portul de Încărcare fără Sudură

Aparatul este reincarcabil prin USB fir care ar fi incluse în pachet.

Detalii Produs

Simplu si Elegant Ambalaj

Simplu si elegant ambalajul protejează confidențialitatea.În același timp, vă vom oferi gratuit un sac de depozitare pentru o mai bună depozitare.

Cumpărătorul Show

✔️ Rambursare completă, dacă produsul are probleme de calitate. ✔️ Toate produsele sunt 100% de brand nou și verificate cu atenție înainte de a trimite. ✔️ Toate produsele sunt realizate din material de calitate Medicală, siguranța 100%, inofensiv pentru organism. (În mod normal, dacă te miros miros ușor atunci când deschideți mai întâi, este pentru că produsul a fost într-un pachet sigilat de luni de zile.Vă rugăm să curățați-l și uscați-l în mod natural, mirosul va dispărea în curând.)

✔️ Vom trimite comanda în termen de 48 de ore. ✔️ Timpul de livrare variază în funcție de diferite țări și vor fi afectate de vreme, de sărbătorile legale, și așa mai departe. ✔️ Dacă nu primiți produsul în termenul stabilit, vă rugăm să ne contactați.

Din cauza diferenței de timp, va exista o întârziere în comunicare.OnQ echipa de Client Service lucreaza 18 ore pe zi și mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zi.

Fiecare OnQer este o parte a OnQ Secret Spațiu.Vă dorim o experiență plăcută la cumpărături și o mare bucurie cu produsele noastre.Sprijinul dumneavoastră este pasiunea noastră de a oferi produse și servicii mai bune pentru OnQer.Dacă ne place, vă rugăm să se alăture OnQ FEEDBACK-ul PROIECTULUI pentru a câștiga o surpriză mai mult și arată alte noi OnQer cât de mare este! (Contactați-ne pentru a ști mai multe despre PROIECT.)

Protecție A Vieții Private

NU ar fi nici un detaliile produsului pe pachet si va discret pachet de transport maritim de produse cu CONFIDENȚIALE canal.Dacă aveți nevoi speciale pentru acest lucru, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii clienți.Vom fi mereu la dispoziția dumneavoastră!

Etichete: Preputul, scrot tortură, pentru femei vibrator pentru clitoris, punctul g, jucărie sexuală, inel, sex, cb6000, vibro vibratoare inel, castitatea cușcă ht, silicon moale de castitate

dimensiune produs 5*9.5*2.8 cm
Greutate 55.5 g
culoare negru
Funcția 10 Moduri De Vibrație
Sugestiv Sexual No
Tip De Element Penis Inele
Nivel rezistent la apa IPX5
Material Silicon; ABS
Utilizatorii Barbati; Femei; Cuplu
Numărul De Model Penis Inele
Obscene Imagine No
Nume De Brand OnQ
Origine NC(de Origine)
Capacitatea bateriei 170 mAh
Dimensiune inel 32 mm
De Viață A Bateriei 50 min
Iluminat De schimbare a culorii indicatorului

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea