T98 Temperatura Corpului Smartwatch IP67 rezistent la apa Bluetooth5.0 Pedometru, Monitor De Ritm Cardiac Pas Contor Inteligent Ceas Pentru Barbati Femei

63.22lei

158.07lei

-60 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

T98 Temperatura Corpului Smartwatch IP67 rezistent la apa Bluetooth5.0 Pedometru, Monitor de Ritm Cardiac Pas Contor Inteligent Ceas pentru barbati femei

Puncte: 1、Toate-vreme Organism de Monitorizare a Temperaturii: temperatura corpului este monitorizat automat 24 de ore pe zi, iar temperatura corpului datele sunt sincronizate cu APLICAȚIA de date statistici în timp real, și de fitness tracker caracteristici măsurarea precisă și viteza de rapid, și este comod în utilizare.

2、de Înaltă definiție Ecran: fitness tracker caracteristici de 1.4-inch de înaltă definiție ecran color cu o rezolutie de 240*240 pixeli pentru a aduce un mod clar și delicat display cu viziune uimitoare.

3、Multifunctional Activitate: fitness tracker caracteristici elegant cadran pătrat, mai mare zona de afișare decât tradiționale cadran rotund, si se poate transporta mai multe informații, puteți personaliza interfața principală cadran, vedere sportiv, pulsul, tensiunea arterială, nivelul de oxigen în sânge calorii și alte informații, să știi despre sănătatea ta în orice moment.

4、IP67 Rezistenta la Apa: fitness tracker este IP67 rezistent la apă și praf, astfel încât fitness tracker este rezistent la apă în purtarea de zi cu zi pentru a satisface dvs. de zi cu zi rezistent la apa are nevoie.

5、Inteligent Compatibil Tracker: fitness tracker este pentru iOS 8.2 și modernizate, Android 4.4 și modernizate, și este dotat cu cele mai recente Bluetooth 5.0, astfel încât să puteți conecta cu ușurință cu APLICAȚIA, făcându-l ușor de utilizat.

Caietul de sarcini(aproximativ):

Model: T98 Brățară Inteligent

Cip: RTK8762

Sistem compatibil: Android4.4 sau modernizate, pentru IOS8.2 sau modernizate

Memorie Flash: 128 K + 64M

Tip ecran: TFT

Dimensiune ecran: 1.4 cm

Rezolutie: 240*240

Ecran tactil de tip: full TP--COF

Bluetooth: BT5.0

WIFI: Nu

NFC: Nu

ECG: Nu

Senzor de accelerație: STK8321

Rata de inima: HX3300

Corpul senzorului de temperatură: CT1711 (contact de măsurare a temperaturii)

Tip baterie: litiu polimer baterie

Capacitate baterie: 160 mAh

Metoda de încărcare: magnetic de aspirație

Evaluare rezistent la apa: IP67

Modul sport: pedometru, calorii, distanta, modul sport

De monitorizare a sănătății functii: temperatura corpului de măsurare, măsurarea tensiunii arteriale, monitorizarea ritmului cardiac, nivelul de oxigen în sânge de monitorizare, memento sedentar, monitorizare somn, automate de monitorizare a ritmului cardiac, etc.

Partajare socială: WeChat, QQ, pentru CONFORMITATE, de Facebook, de Twitter, de te kaokao Vorbesc, pentru WhatsApp, Skype, etc.

Alte Funcții: ridica încheietura mâinii pentru a face ecranul mai luminos, memento apel, SMS memento, memento alarmă, se agită aparatul foto, căutare pe telefon, etc.

Limba:

Limbi suportate: Chineză, engleză, germană, spaniolă, franceză, italiană, Japoneză, poloneză, portugheză, rusă

Limbi suportate de aplicare: Chineză, engleză, germană, spaniolă, franceză, italiană, Japoneză, poloneză, portugheză, rusă

Timp de incarcare: 2H

Timp de viata: 7~9D

Aspectul material: PC

Bratara material: silicon

Cutie de carton dimensiune (L*W*H): 33*73.5*193mm

Pachetul greutate: 130g

Lista De Ambalare:

1 *T98 Brățară Inteligent

1 *Cablu De Încărcare

1 *Manual De Utilizare

Note:

1. Diferențele de afișează și lumina va determina diferențele de culoare.Imaginea este doar pentru referință, astfel încât culoarea reală a produsului trebuie să se bazeze pe faptul că elementul primiți.

2. Vă rugăm să descărcați aplicația înainte de a utiliza produsul, în scopul de a face produsul unul este perfect compatibil cu telefonul mobil.

Metode de plata:

Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și pls soluționa în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

Plata ta va fi verificată prin Balioilhaircare.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

Dacă scopul tău este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la Balioilhaircare.ro.Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul: Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

De obicei este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.

Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback: Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Etichete: smartwatch, smartwatch temperatura, skmei pedometru pas, infrar termometru, ip 67 rezistent la apa, pagani ceas, ceas inteligent, temperatura corpului ceas, dtx, ceas ip67

Descarcă APP Disponibile No
Modul De Rețea NICI unul
Sistemul NICI unul
Mai Multe Cadrane No
Mecanism No
ROM 128MB
Banda Detasabila No
GPS No
Funcția ceas deșteptător
PROCESOR Producător qualcomm
Compatibilitate Alte
Rezoluție /
Stil Moda
Camera Din Spate NICI unul
Capacitatea bateriei 120mAh
Limba engleză
Material De Trupa Alte
Tip Alte
Grad Impermeabil Profesional Rezistent La Apa
Carcasa Din Material Alte
Nume De Brand Rondaful
Cerere Grupă De Vârstă Adult
Baterie Detasabila No
Dimensiunea De Afișare 1.4 inch
Cartela SIM Disponibil No
RAM 128MB
Forma Ecranului RUNDA

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea