110V 220V , SH-2 Laborator Placă Fierbinte Agitator Magnetic Mixer Dublu de Control cu 1 inch se Amestecă Bar (Stil Nou)

450.01lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

▲ Caracteristici: ✔ ÎNALTĂ CALITATE - 12x12 cm Închise de încălzire plate,din aluminiu Turnat, Suprafața de pulverizare,cu caracteristici de protecție flacăra, fast warm-up și durabilitate. ✔ PUTERNIC - Maxim amestecand capacitatea poate ajunge la 2000ml, Maxim placă de încălzire, temperatura poate ajunge la 380 de grade, Amestecand viteza de 100 de~2000 rpm reglabil fără trepte; ✔ UȘOR de UTILIZAT - control Dublu de Încălzire și agitare în același timp,1 inch magnetic se amestecă bar este suficient pentru a se amestecă o mulțime de lichid,ideal pentru amestecand in cercetarea stiintifica, industrie, agricultură, sănătate și medicină, bere, etc ✔ ÎNCREDERE - Acest laborator plita agitator a obținut MARCAJUL de certificare a siguranței.Vine cu accesorii complete : Reglabil Termometru Bare, Tije din Oțel Inoxidabil ,Siguranțe, Plug SUA, Cablu de Alimentare ,Manualul Operațional și acoperit cu Teflon Amestecand Bar ( 9mm Diametru 28mm lungime) ✔ DESIGN nou - alb-argintiu panou de meciuri Verde linii curbe ca un blând apă de ploaie care se încadrează în dragoste cu o mare agitată .Spune-ne a fi pasionat și concentrat la locul de muncă, și să se distreze

▲Caietul de sarcini

1.Tensiune: 110V /220V w , 60 Hertz

2.Putere de încălzire: 180 watts

3.Amestecand putere: 10 watts

4.Maxim placă de încălzire temperatura: 380°C

5.Amestecand viteza: 100-2000 rpm reglabil

6.Maxim Amestecand capacitate: 2000ml lichid (H2O) volumul

7.Runda placă de Încălzire dimensiuni: 120mm x 120mm (4.7 inch)

8.Placă de încălzire material: Aluminiu

9.Dimensiuni de gabarit (Lxlxh): 200mm x 125mm x 90mm

10.Inaltime cu suport de sprijin: aproximativ 320 mm

11.Greutate cu ambalaj: 2.2 kg

▲Lista de ambalare

1 x unitate Principală

1 x Amestecand bar (cu Diametrul de 9mm x 28mm lungime)

1 x Cablu de Alimentare cu Ștecher

1 x Raft cu Tije

1 x Siguranțe

1 x Manual de Utilizare

▲ Atenționări

1. Dacă găsiți agitator vibreaza violent de se oprește agitarea, vă rugăm să taie puterea și inspectează fundul vasului pentru a vedea dacă acesta este la nivel și dacă poziția este corectă în timp ce verificarea la tensiune pentru a vedea dacă acesta este de 110V±10V / 220V±10V.În timp ce alte neregulate fenomene ca mai sus va produce cu siguranță.

2. Aparatul poate funcționa continuu timp de 8 ore, la o viteza medie și timp de 4 ore la o viteză mare.

3. Dacă alimentarea este pornită și că indicatorul nu este aprins, verificați dacă motorul când puterea se schimbă și motorul este supraîncărcat.Dacă siguranța este deteriorat, înlocuiți-l cu siguranță furnizate împreună cu aparatul sau o buna unul de aceeași specificație puteți găsi.

4. Dacă motorul electric refuză să se întoarcă în putere adecvată după o lungă perioadă de timp de funcționare, vă rugăm să verificați dacă șuruburile de legătură cu motorul de osie sunt libere.Când magnetul picături, te rog să rămâi cu 502 lipici disponibile pe piață.Acorde o atenție la curățarea și polii magnetului.

5.Acest aparat nu poate afișa temperatura,Dacă aveți nevoie de temperatura exactă, ar fi bine să se pregătească un termometru.

Etichete: placă fierbinte agitator, nova optometrie, micro agitator magnetic bar, agitator magnetic bar, drona sarcină utilă, test de laborator, mare levitatie magnetica, magnet mixer, fader mixer, agitator de laborator

Tensiune 110v
Nume De Brand CREDINCIOS

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea