14pcs/set Diamant Acoperite cu Burghiu de 3-70mm pentru Placi Marmura Sticla-Ceramica Gaura Văzut Burghiu diamantat

41.05lei

71.97lei

-42 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristică:

-100% nou și de înaltă calitate.

-Rezistența la tăiere este mic, pentru a îmbunătăți viteza de deschidere, cu fante ușor de a decora, chip îndepărtarea cu ușurință.

-Deschiderea curat, neted, fără margini rupte, nu va produce tremor.

-Poate fi folosit pentru sticla, ceramica, marmura si alte dur și friabil materiale, foraj, slefuire margele Buddha, jad și așa mai departe.

-Instrucțiuni de utilizare:

-Sticlă de foraj dispozitivul este instalat în utilizarea obișnuită burghiu de mână (burghiu electric pentru a accelera mai bine), pentru că această gaură nu este poziționarea centrală a burghiului, să fie atenți atunci când de operare, lasa gaura de la un lent lent acces la pahar Inutil parte a găurii de o semilună, iar apoi a pus un bit este folosit pentru a localiza crescent, astfel încât să puteți finaliza cu succes gaura de funcționare.

-Rețineți că, atunci când gaura din viteza nu poate fi prea repede, trebuie să fie lent, în procesul de deschidere a orificiului trebuie să fie adăugat de apă dispozitiv de răcire.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Burghiu

Material: Diamante

Culoare: Argintiu

Lungime: 50mm/1.96"

Foraj dimensiune: 3/5/6/8/10/12/16/18/20/30/40/50/60/70mm

Cantitate: 14Pcs

Greutate: 390g

Pachetul Include:

14x burghie

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: pană loc, 45 taie, pandantiv inima, baza burghie, 55mm gaura văzut, burghiu mini, bit burghiu set, dropship ceas, set bit, instrument de lemn

Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Tip Core Drill Bit
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Nume De Brand Drillpro

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea