500.000 de BTU Torță Propan Grele Iarba Arzător cu 3.0 M Furtun Reglabile Flame Control în aer liber erbicid Pentru Buruieni

124.62lei

204.32lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristică:

- Premium torță propan oferă până la 500.000 de BTU pentru o varietate de aplicații de înaltă căldură | perfect pentru uciderea buruienilor, acoperisuri, sudare, pavaj asfalt, lemn de tratament, topire zăpadă și gheață, cu decongelare conducte, arderea perie piloți și alte ferma, gradina, industriale și locuri de muncă de construcție.

- A prelungit cablul permite pentru o mai bună manevrabilitate și extensie atunci când se lucrează în aer liber și pe proiecte mari | pur și simplu conectați-vă la orice standard de 30 kg butelie propan rezervor și urmați instrucțiuni ușor pentru a aduce caldura! | portabile lanterna bagheta vine complet asamblat si gata de utilizare.

- Durabil cuprins mânerul rămâne rece la atingere pentru a proteja mâinile în timpul funcționării | lanterna măsoară un total de 37", oferind excepționale de control și siguranță superioară pentru profesionale si personale de amenajare a teritoriului, grădină, caroserie auto, proiecte DIY, branding, tâmplărie și dincolo.

- Built-in buton de reglare a vă permite de a reglementa flacără dimensiune pentru expert de precizie si de utilizator/publice de protecție | impuls de declanșare până la 'super flăcării de mare intensitate căldură mare pentru topirea straturilor de gheață, cu decongelare echipamente în aer liber, arzator adânc înrădăcinate buruieni si eliminarea vopsea.

Caietul de sarcini:

Material: Cupru

Pachetul include: 1 x BTU Torță Propan Kit

Note: 1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare, vă mulțumesc. 2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

Etichete: aruncător de flăcări google, torta tig wp17, arzător cu propan, instalatii sanitare lanterna, foc de tabara grill, propan, polizor iarba, 2 controlul buruienilor, pistolet de sudare mig, arzător turistice

Tip De Sudura Torță Propan
Tip Aparat De Sudură
Numărul De Model Iarba Arzător
Nume De Brand aneng

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea