Carte: Hyundai Solaris (b) din 2016. Rem., exple., apoi, de culoare. foto., Ser. RBP | a Treia Roma

103.73lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Hyundai Solaris reparații și întreținere manual din 2016 de presă în fotografii color cu motoare pe benzină: 1.4, 1.6.

În carte, dispozitiv de mașină este luată în considerare în detaliu, recomandări de utilizare și reparații sunt date.O secțiune specială este dedicată eșecuri în tranzit, metodele de diagnosticare și de eliminare.

Toate subcapitole care descriu întreținere și reparații de unități și sisteme să conțină instrucțiuni privind dezasamblarea, Asamblarea, ajustarea și repararea de mașină de componente și sisteme care utilizează un set standard de instrumente în garaj.

Instrucțiuni pentru dezasamblarea, Asamblarea, ajustarea și repararea de unități și sisteme de mașină, folosind de-a gata de piese de schimb și unitățile sunt prezentate într-un operaționale și detaliat, ilustrat de fotografii color și alergători, datorită care chiar și un începător masina amatori se va face cu ușurință operațiuni de reparații.

Structurarea toate lucrările de reparații este împărțit în sisteme și unități, pe care sunt deținute (incepand cu motorul si terminand organism).Dacă este necesar, operațiuni sunt prevăzute cu avertismente și sfaturi utile bazate pe practica de Șoferii cu Experiență.

Umplutura de carte este alcatuita astfel încât fotografii sau desene, fără un număr de secvență sunt un grafic plus față de articolele ulterioare.Atunci când descriu lucrările care includ operațiuni intermediare, acestea din urmă sunt enumerate în formă de trimiteri la sub-secțiune și de pagină în cazul în care acestea sunt descrise în detaliu.

Aplicațiile conțin informațiile necesare pentru exploatarea, întreținerea și repararea despre punctele de strângere filetate deconectări, combustibil ulei de materiale și lichide de exploatare utilizate de lămpi și bujiile.

La sfârșitul cărții sunt circuite electrice.

Etichete: caz ipad2, 98510 1c100, 95760 camera, android auto hyundai elantra radio, capac pentru ipad 9, capac caz ipad, față de pernă scaun auto hyundai elantra, Caz 4 ipad, cazul ipad din piele, 06a 906 461 ax

Nume De Brand Третий Рим

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea