SG& DIY casă de Păpuși în Miniatură Kit Mini Doll House Accesorii din Lemn Model Kituri cu Mobilier Jucarie Plus Dovada de Praf și Muzică Mov

170.21lei

283.68lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Pachetul Conține: 1.Lumina LED-uri. 2.Potting. 3.Română instrucțiuni. 4. Hoomeda Praf

PWTAO DIY casă de Păpuși în Miniatură cu Mobilier pentru Copii, Adolescenti, Adulti

Acest PWTAO casă de Păpuși în Miniatură Model de Kit este o mare jucărie de învățământ pentru copii, adolescenti si adulti.Se poate îmbunătăți creativitatea, imaginația, răbdarea și capacitatea practică atunci când sunt asamblate cald casă de păpuși.

Sfaturi Cald:

Această casă de păpuși, de obicei, durează 2-3 zile, pentru a fi asamblate.Vă rugăm să se pregătească hârtie, foarfece, cutit, penseta, surubelnite, lipici, și bateriile înainte de asamblarea casă de păpuși.Acest produs conține piese de mici dimensiuni.Copiii ar trebui să se adune sub supravegherea adulților.

DIY casă de Păpuși în Miniatură Kituri

DIY păpuși stimulează copiilor creativitatea și imaginația, cultivă atenția copiilor, coordonarea mana-ochi și de culoare și de model capacități de recunoaștere, și îmbunătățește copii răbdare, prudență și realizare sens.

După finalizare, păpuși poate fi o colectie sau decor acasă.Foarte potrivit pentru copii, adolescenți sau adulți pentru a construi.Se poate contesta în sine și pentru a obține un sentiment de implinire atunci când finalizate.Acesta poate ajuta, de asemenea, copiii comunica cu adolescenți sau adulți.Cadoul Ideal pentru zile de naștere, Crăciun, sărbători sau alte zile speciale.

Etichete: eva mână, las puzzle, joc, diy kit de electroni, de pluș, drrsses copii, kimetsu, gundam mg, Bloc, fantoma stick

Gen Unisex
Puzzle Stil Puzzle 3D
Material Lemn
Stil Construcții
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea