NOUL Combustibil Injector Duza 01F004A 1984E4 se potrivesc pentru CITRO C8 2.2 PEUGEOT OT 406 407 607 807 2.2 16V

56.36lei

61.94lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Aplicație: CITRO C8 2.2 2002

PEUGEOT 406/407/607/807 2.2 16V 2000-2005

Produsul Arata:

Testare:

Transport

1.Putem livra elemente de DHL / FEDEX / UPS / TNT / EMS / China Post Air Mail / Hongkong Post Air Mail, etc..metodele De transport depind de tine.

2. Noi nu va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare pentru vamă poștale verificarea, traffice gem, vreme și de sărbători etc. motive.

3. Ca un cumpărător, este de datoria ta de a plăti taxa de când cumpărare de peste mări.Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse.

4. Dacă nu ați primit coletul după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați în primul rând.Ne va ajuta pentru a urmări informațiile de la tine.Se întoarce și Restituiri de Politica oferim serviciul de retur,returnarea produsului este acceptată cu condiția ca: 1. Când coletul ajunge la tine, vă rugăm să verificați toate părțile și pachete sunt în stare bună înainte de semnarea acestuia.Dacă nu există nici un prejudiciu, elemente lipsă sau greșit cantitatea, vă rugăm să nu-l semneze și să solicite la oficiul postal sau curierului să emită un raport de certificare pentru compensare.De asemenea, vă rugăm să ne contactați cu privire la problema cât mai curând posibil.Odată ce ați semnat parcela, aceasta înseamnă că aveți îndoieli cu privire la produse, precum și cantitatea și tranzacția este considerată a fi finalizată.Nu vom fi responsabili pentru orice revendicare pe elementele lipsă și deteriorate. 2. Cererea de retur este prezentat în formă de e-mail de la noi în termen de 7 zile de la data primirii produsului.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și cumpărătorul TREBUIE să ne OFERI numărul de urmărire de transport maritim, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.și cumpărătorul este responsabil pentru taxa de returnare. 3. Dacă ați plătit prin card de credit sau card de debit, rambursările vor fi trimise la banca emitentă a cardului.Vă rugăm să contactați banca emitentă a cardului cu întrebări despre când creditul va fi postat în contul dvs..Feedback-ul pozitiv Dacă ați fost mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați 5 stele comentarii pozitive.Dacă este posibil, vă rugăm să adăugați magazinul nostru la lista de dorinte și ne recomanda prietenilor tăi.Dacă aveți orice întrebări și probleme după primirea mărfurilor, vă rugăm să contactați cu noi, în primul rând.Vom responsabil pentru feedback-ul dumneavoastră.Vă rugăm să ne lăsați 24 de ore pentru a răspunde la e-mail.Feedback-ul pozitiv ar putea stimula ne eforturi suplimentare.Ne-ar fi plăcut vă solicităm să ne contactați ÎNAINTE de a ne da neutru sau negavite feedback-ul.Sunt binevenite orice sugestii și comentarii de la tine.

Etichete: Injector duza, stop iveco, butelie de azot, c8 caz, 2jz, injector fiat, set peugeot 807, directa de combustibil duza, condensator 16 în, injector

OE NR.
culoare negru
Pentru Autovehicule Marca/Model PEUGEOT
starea de brand nou
Tip De Material Plastic & Metal
Nume De Brand Yussef
PROCESUL DE TESTARE Test complet
Peugeot Model 406
Garanție 1 An
Cerere
Element De Lungime Standard
REFERIRE NU.
Funcția Injector / Duza
406 An 2003

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea