SUMONDY Fotocromatică baza de Prescriptie medicala ochelari de Soare Ochelari de Miop SPH 0 La -6.0 Femei Bărbați Lemn-cum ar fi Cadru Miopie Ochelari UF35

50.71lei

241.44lei

-78 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor

NOTĂ

Aceasta este o terminat miopie ochelari cu lentile fotocromice,lentilele vor fi transparent și incolor în interior sau în locuri întunecate, dar se va întuneca în aer liber sau în soare pentru a proteja ochii de lumina puternică.

Înainte de a comanda vă rugăm să verificați cu atenție că, dacă viziunea ta raport este în concordanță cu produsul.

GAMA PERSONALIZATE

Este un produs generic.

Ea nu poate fi personalizat pentru cilindru.

Sale originale elev distanța este potrivit pentru 63mm-65mm,acesta poate fi personalizat pentru alte elevul distanțe gratuit,trebuie doar să lăsați un mesaj în scopul de a ne spune elevul de distanțe.

Acesta poate fi personalizat cu diferite dioptrii(SPH) lentile,ai nevoie doar pentru a selecta "MIX SFERA" în opțiunea "Lentile de Culoare",și lăsați un mesaj în scopul de a spune-ne rețeta ta cu următorul format.

Ochiul drept(OD.) Domeniul:______

Ochiul stâng(OS.) Domeniul:______

Distanța Pupilară:________

Orice alte întrebări vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți de personal pentru a determina dacă este într-adevăr ti se potriveste.

Etichete: kingseven femei, toketorism ochelari baza de prescriptie medicala, aun ochelari femei, bărbați ochelari de soare, beta-titan rama de ochelari barbati, mini miopie ochelari de soare, aliaj de ochelari baza de prescriptie medicala bărbați, atago, colnels ochelari de soare, pământul lemn ochelari de soare

Material Cadru Plastic
Ochelari De Soare Funcție Fotocromatică Ochelari Pentru Miopie
Numele Departamentului Adult
Stil Ochelari de cal
Gen BĂRBAȚI
Nume De Brand SUMONDY
Origine NC(de Origine)
Lentile De Material Policarbonat
Obiectiv Lățime 47mm
Lentile Optice Atribut UV400
Lens Înălțime 45mm
Numărul De Model UF35

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea