Piciorul Targă Rocker Glezna Întinde Bord pentru Ahile Tendinita Muschiului Gambei Întinde de Yoga de Fitness, Masaj Sportiv Pedala

17.30lei

24.73lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Reduce durerea în picioare și tocuri: ameliorarea durerii, cum ar fi fasciita plantara, Ahile tendinita, entorsa glezna, arc de durere, și de a încuraja picior corect postura cu balansarea brațelor.Creșterea gama de mișcare și flexibilitate, în condiții de siguranță se întinde, de asemenea, reduce disconfortul în tocuri, picioare și spate.

2. Anti-derapare rocker design: Anti-alunecare de cauciuc clema de la partea de jos a piciorului pad pentru a se asigura că targă nu alunece de pe orice tip de suprafață.În timpul utilizării, un ridicat călcâiul placa blochează toc pentru a preveni piciorul de la alunecarea.

3. Ergonomic scară: conceput pentru a asigura condiții de siguranță și eficient de stretching poziția picior, pedala are un unghi de scară cu un anti-derapare pedala pe ea.Un picior de mijloc decalaj permite rocker pentru a fi utilizate pentru glezna comune de armare, precum și.

Caietul de sarcini:

Material: ABS + EVA

Culoare: Fata Praf, Cer Senin Albastru, Verde Menta, Rece Trandafiri, Ceață Albastru, Verde Pădure, Elegant, Negru

Dimensiune produs: 270*130*100mm/10.6*5.1*3.9 în

Net greutate: 400g

Greutate brută: 439g

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Picior Rocker Targă

[relateproductdetail/]

Etichete: balet picior targă, pompa musculară bord, electric de masaj pentru picioare, scaun de bar set, pneumatice gambei masaj, piciorul massag, tesatura pan, thai reflexoterapie masaj la picioare, vițel targă, piciorul targă

Material ABS
Nume De Brand FOCALLURE
Cerere Picior
Numărul De Model Întinde Bord
Certificare NICI unul
Tip De Element Masaj & Relaxare
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea