Moale Piele De Vacă Monede Portofel Barbati Piele Hasp Lung Femei Portofel Titularul Cardului De Afaceri De Sex Masculin Scurt Pungă De Sex Feminin Bani Geantă Portmoneul

54.42lei

106.70lei

-48 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Detalii Produs

Piele De Vacă Monede Portofel Barbati Piele Lungi Femei Portofel Titularul Cardului De Afaceri De Sex Masculin Scurt Pungă De Sex Feminin Sac De Bani Moda Portmoneul 1: Model Nr.: LD225 2. Material: 100% Genuine Piele De Vacă 3. Captuseala: Poliester 4. Culoare: Negru, Cafea 5. Funcția: Bărbați portofel, card holder, poseta 6: Structura: compartiment pentru Bancnote Poseta De Monede Deținătorii De Carduri Fereastră Foto 7. Dimensiune: 9.5*2*19cm pentru portofel Lung, 9*2*11.8 cm pentru scurt portofel

Observații

1. Datorită măsurare manual, dimensiunea arătat este pentru referință.În mod normal acesta permite 1-2 cm diferență de măsurare 2. Datorită diferenței în monitorizează și stabilirea, culoarea care apare pe ecran poate avea o ușoară diferență de culoare a mărfurilor în viața reală.

Fotografii De Produs

Portofel Negru Lung

Cafea Portofel Lung

Negru Scurt Portofel

Cafea Scurt Portofel

Dropshipping & En-Gros

1. Dropshipping este binevenit.Ne va livra un produs pentru client direct, fără orice din magazinul nostru de informații.Pentru dropshipping comanda, vă rugăm să marcați "Dropshipping" pe Nota de La Vânzător atunci când plasați comanda la noi. 2. Pentru en-Gros, oferim discount suplimentar daca comandati mai mult de 5 bucăți pe stil.Nu ezitați să ne contactați și de a obține discount suplimentar.

Despre Transport

Despre Piele

1. Piele naturala & Crazy horse piele au întotdeauna naturale cicatrici, pete, ori semne, etc. 2. Dar puteți șterge-l cu degetul sau cu o cârpă umedă.Ea are, de asemenea, puternic miros de piele naturala. 3. Dacă te deranjează un aspect natural, vă rugăm să nu plasați comanda.Multumesc.

Despre Feedback-Ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv. 2. Dacă aveți orice problemă cu privire la produsele noastre sau de serviciu, nu ezitați să contactați cu noi, înainte de a părăsi orice feedback-ul negativ.

Despre Retur

Satisfacția clienților este scopul nostru.Toate produsele sunt strict verificate înainte de expediere.Dar daunele pe una sau două parcele se întâmplă uneori.Vă rugăm să vă rugăm să ne contactați, înainte de orice impulsiv comentarii negative sau dispute. 1. Dacă elementul ajunge cu daune, vă rugăm să ne trimiteți fotografii clare cu privire la prejudiciul în termen de 3 zile după livrare de succes;serviciile Noastre profesionale va oferim cele mai bune soluții. 2. Acceptam retur sau schimb dacă cumpărătorii nu satisface cu element, dar costul de transport maritim este nerambursabil și fără probleme de calitate. 3. Plus taxa de transport pentru returnarea sau re-trimiterea sunt pe partea cumpărătorului în cazul în care elementele nu au probleme de calitate sau cumpărători aleg greșit dimensiuni personal. 4. Toate returnat pachetele trebuie să fie în original condiții fără a purta sau parfumuri, în scopul de a de restituire sau de schimb.

Etichete: de femei la nivel geanta, rotund de piele de vacă monede, negru de femei geanta, geanta de piele femei, vallet femei, ms mult portofel din piele, albastru portofel femei, portomonee femei, cherry geanta, oamenii largă portofel din piele

Piele Naturala Tip Piele De Vaca
Origine NC(de Origine)
Compoziția Materialului Autentice 100% piele de vaca
Portofele Organizator Portofele
En-gros Da, Cel Mai Bun Pret Pentru Tine
Tip Din Piele Lucrate Manual Portofele Pentru Bărbați
Portofel Lungime mult
portofel Bărbați Portofel Din Piele Pungă De Monede Titularului Cardului
Element De Lungime 9.5cm
Utilizare Portofel, Card Holder, Poseta De Monede
culoare Negru, Cafea Bărbați Portofel Carte
Tip De Închidere Hasp
Servicii Picătură De Transport Maritim, En-Gros
Decor NICI unul
Stil vintage
Numărul De Model LD225
Stiluri Clasic, De Moda, De Epocă, Retro, European
Material Principal Piele Naturala
Tip De Element portofel
Lățime Produs 2cm
Model Tip Solid
Înălțime Element 19cm
Gen Unisex
Interior Titularul Cardului
Articol Greutate 100g
Materiale De Captuseala Piele Naturala
După vânzări 100% after sales service

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea