Agstum TR90 Mici, Rotunde Flexibil Ochelari Vintage Retro Ochelari de Citit Cititor +1 +1.5 +2 +3 +4

63.14lei

70.16lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Material:TR90 Model :702 Gen: UNISEX Culoare:Negru Stare: Nou Dimensiuni:32mm/1.26" Pod:30mm/1.18" Templu: 135mm/5.31" Înălțime:32mm/1.26" Latime: 125mm/4.92"

Notă:această lectură ochelari sunt mult mai potrivit pentru o fata mica.Foarte Mici Harry Postter Plastic ochelari de citit,Înapoi la Începutul anilor 1900 *Design Retro

Toate produsele sunt fabricate în China și din propria noastră fabrică,atunci Când sunt importate în America,ei au cu CE,FSC,FDA certificari,suntem vanzatori de renume și profesionist fabricarea de conducere .

1. Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

TRANSPORT

* Elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea de plată

* Pentru SUA/marea BRITANIE ordine,Elementele vor fi livrate prin poșta aeriană înregistrată de China,de obicei, durează 7-15 zile sosesc în aceste trei țări,dar timpul de livrare va depinde de destinații și alte exact factori putem controla.

*Pentru comenzile Internaționale,de obicei, este nevoie de 20-35 de zile de sosire,dar timpul de livrare va depinde de destinații și alte exact factori putem controla.

* Vom trimite un produs în funcție de adresa furnizată pe deci, vă rog, asigurați-vă că ați primit adresa înainte de a cumpăra.

* În cazul în care cumpărătorul nu și-au primit după elementele de timp așa cum am promis, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul sau ridica orice dispută.

În cazul în care cumpărătorii trebuie să-și EXPRIME TRANSPORT, place de contact cu noi și acest lucru are nevoie de o suplimentare de plată pentru taxele poștale.

Produsele noastre au fost verificate și ambalate în condiții bune.Dacă elementul pe care ați primit este defect SAU, Uneori, lucrurile nu se potrivesc așa cum vă place, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail în termen de 30 de zile.Vom reveni plata integrala la rapid după identificarea defectului.

Ne-am angajat la satisfacția dumneavoastră după achiziționare.Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în orice fel, vă rugăm să ne dea o oportunitate de a încerca și de a face chiar înainte de a părăsi feedback-ul

Asigurați-vă că să ne contactați dacă aveți orice întrebare despre acest produs!!!

Etichete: ochelari fără ramă, ieftine rotund ochelari, pătrat rotund ochelari, rama ochelari pentru bărbați titan, ramă de ochelari de titan, SCOBER, sticlă citit, ochelari rotund, 1 pahar, 4 pahar

Lentile De Culoare Clar
Numărul De Model 702
Obiectiv Lățime 3.2 cm
Nume De Brand AGSTUM
Acoperire HC
Material Cadru Plastic
Lentile De Material Acril
Ochelari De Tip Ochelari De Citit
Gen Unisex
Tip De Element Ochelari
Lens Înălțime 3.2 cm
Lentile Optice Atribut Anti-reflexie

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea