Animale De Companie Țarc Coop De Pui Cușcă De Iepure Pliabil Portabil De Companie Gard În Aer Liber Mică Cușcă De Animale Joc Teren De Joacă Pentru Gard Consumabile Pentru Animale De Companie

87.95lei

129.33lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Animale de companie Țarc: Potrivit pentru activități în aer liber cum ar fi carne de pui, rață, iepure și mici pisici și câini.

2. Instalare-gratuit: Nu complicate de asamblare este necesar, gardul este extinse în mod automat, și poate fi fixat în aer liber cu 8 cuie la sol.

3. 4 Deschiderea de Design: Ne-am actualizat produsului și a adăugat 4 fermoar uși pentru a facilita intrarea și ieșirea de găini și alte animale de companie, astfel încât să ne putem completa de alimente și apă, convenabil.

4. Spațiu mare: țarc este desfasurata dimensiunea este de 73*25în, este ușor de ori și a stoca 14*14in.Puii se pot antrena și de a juca în mod liber în țarc, protejând în același timp găini și rațe de la care rulează în jurul valorii de.

5. Material: confectionat din poliester de calitate și acoperit cu o plasă, și puteți observa animalele de companie, în orice moment, asigurându-se ventilarea joc de gard și a elimina mirosurile.

Caietul de sarcini:

Culoare: negru, albastru

Material: poliester

Greutate: aproximativ 900g

Ambalare dimensiune: 35*35*5cm/13.78*13.78*1.97 inch

Accesorii: 8*teren de unghii

Potrivit pentru: în aer liber, pui, rață, iepure, câine și pisică activități

Lista De Ambalare:

Animale De Companie Țarc*1

Teren De Unghii *8

Sac De Depozitare*1

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

Etichete: câinele țarc, țarc de animale de companie, mare rabit cușcă, cusca, spate de ventilație de evacuare pentru vw, coop de pui, cusca porcusor de guineea, casa de pui, general cușcă de iepure, ochiurilor de plasă puppy playpen

Picătură de transport maritim Suport
dimensiune ambalare 35 x 35 x 5 cm/13.78 x 13.78 x 1.97 inch
Numărul De Model țarc de animale de companie
Numele pliere cort
Material Poliester
Nume De Brand TAONMEISU
Potrivit pentru în aer liber, pui, rață, iepure, câine și pisică activități

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea