22cm (8.66 în Diametru interior) de Bună Calitate Plastic ABS GRC Gips Decor Acasă Ciment Roman Pilon Simplu &Las Slots Mucegai

741.75lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Pentru Plasarea

1. Suntem de vânzare 22cm roman rotund pilon mucegai în această pagină numai.Dacă găsiți că avem un alt stil de numere atașate, acest lucru înseamnă că există alte diametre sau modele disponibile.Vă rugăm să ne întrebe cum să le comande, dacă vă place le.Sau vizitati MAGAZINUL nostru de ACASĂ pentru a vedea mai multe opțiuni. 2. Vă rog lăsați-vă NUMELE COMPLET numărul de telefon, informații pașaport (rusă prieteni) și informații fiscale (Brazilia prieteni), atunci când plasați comanda.Curierii nevoie thenm să te contacteze atunci când se face livrarea sau poate avem nevoie de confirmare după ce vom primi comenzi. 3. Înțelegerea de stil de numere: numere după literele, cum ar GY serie, avem GY-016 a GY-060, aceste mijloace avem aceste piloni rotunde cu diametru variază de la 16cm (Folosit ca fereastra de frontieră coloane) la 60cm.centimetri.

Dimensiuni

Înălțime: 253cm /99.61 în (vă RUGĂM să FIE REMARCAT faptul CĂ ACEASTA ESTE ÎNĂLȚIMEA STANDARD DE SLOT PILON ȘI SIMPLU PILON ESTE 265CM) Înălțimea Corpului: 200cm (78.74 în CÂMPIA PILON ESTE de 225 CM) 25cm Corp: 8 seturi (1.12 kg/set) Note: 1. De 22cm aici este diametrul interior al matriței. 2. 1 set de corp/ sus/ jos consta cu 4 piese din ABS mucegai.

Catarama De Fixare

Doar o rotație a catarame, puteți asambla sau separat mucegai, ușor pentru a prinde și eficiente pentru construcții.Note: 1. Vă rugăm să fixați catarame în capătul mai MIC. 2. Materiale plastice uzate ca zilele trec, dacă veți găsi că cataramele sunt rupte, vă rugăm să folosiți o sârmă de oțel sau șuruburi M8 de fixare.

Construcții De Orientare

1. Va oferim training gratuit prin conferințe video sau prin trimiterea PPT orientare. 2. Toate pilon de construcție ar trebui să se atașeze de oțel (#6, #8, #10 sau #12) în mijlocul post ca suport, noi nu sugerăm să utilizați beton numai. 3. Am dori să vă recomandăm efectuarea construcția BIT CU BIT, de exemplu, picior, fiecare 50cm corpul și apoi partea de sus.De asemenea, adună mucegai în funcție de progresele înregistrate de construcție.PRINCIPALUL MOTIV pentru aceasta este faptul că această metodă ar partaja jos PRESIUNI, partea de jos nu trebuie să ia ÎNTREGUL SET GREUTATE, în același timp.Acest lucru va asigurați-vă că mucegaiul nu va fi DETERIORAT. 4. ÎNAINTE ȘI DUPĂ CONSTRUCȚIE Vă rugăm să PERIE MUCEGAI de PRESĂ după ce a asambla piesele împreună, APA ÎNTREAGA mucegai înainte de a lua de pe matriță 5. Culoare stâlpului în funcție de nevoile dumneavoastră, cum ar fi marmură, olive, galben etc, atâta timp cât vopsele de acoperire sau sunt disponibile.

Despre Noi

Cu 10+ ani de experiență în construcția de fabricație mucegai și o colecție completă de matrite, suntem încrezători că putem oferi un one-stop de oprire și de a rezolva toate întrebările.Nu putem garanta că matrite ar putea fi utilizate pentru mai mult de 1000times sau 10+ ani.Dar suntem încrezători că ne oferă un preț rezonabil, cu cea mai bună calitate.

Etichete: coloana roman, matrite de gard, gard mucegai, gradina de confidențialitate, roman pilon matrite, coloana mucegai, plastic coloane romane pilon, grc trx4, cupru mucegai mucegai, mucegai pilon

Numărul De Model GG-022, GH-022 &GY-022
locul de origine Made in China Mucegai
Top Model Cioc, Frunzele Si Simplu Topuri
Material ABS
Livrare Livrare Rapida
Cerere Constructii Si Beton Mucegai
Slot Sloturi Și Simplu Corp
Tip Garduri, Spalier & Gates
Material Cadru Plastic
culoare Off-alb
Cadru De Finisare Nu Filmate
Pret Ieftin
Detalii Clasic Rotund Roman Pilon
Plastic Tip HDPE
Tratat Sub Presiune Din Lemn Tip Natura
Caracteristică Rezistent la apa

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea