Sexy Dantelă Chilotei Pentru Femei din Bumbac Lenjerie de Șold Până Chilotei fără Sudură Joase Tentant Boxeri Femei Chiloti Lenjerie de corp #D

19.37lei

27.67lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

· Marimea : M L XL

· Pachetul inclus : pantiesx3

· Dimensiune Tip :Asia Dimensiuni .

· Vă rugăm să ia o dimensiune pentru dimensiunea de obicei.

· Dacă aveți orice problemă , nu deschide disputa ,

vă rugăm să nu ezitați să ne contactați ,vom rezolva problema pentru tine

CULOARE SHOW

PRODUS ARATĂ

DETALII SPECTACOL

Note:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3CM diferă datorită măsurare manual.

2. Culoare pot fi ușor diferite de imagini din cauza ecran de computer rezoluția, luminozitatea, contrastul etc.

3. Cald Reamintesc: Acest sutien este mai mică decât NOI dimensiuni.Vă rugăm să ia o mărime sus.De exemplu 36B în NOI. 38B pentru asta.

Magazin de prezentare :

Suntem o abordare pe termen lung pe sutien produsele companiei, avem o bogăție de experiență, putem oferi produse personalizate pentru individ Avem de valori stabil, produse excelente, cele mai bune servicii de calitate, livrare rapida, iubit de mulți clienți.Produsele noastre pot fi trimise la orice țară din lume, am aspiră să fie pe termen lung partener de afaceri, satisfactia clientului este scopul nostru final, vom lupta mereu.

Livrare:

Am comenzi de nave în termen de 2~7 zile după ce a primit plata

Am expediat doar la adresa indicată.Vă rugăm să asigurați-vă că numele dvs. și adresa este CORECTĂ sau contactati-ne pentru orice a schimbat adresa înainte de a plasa comanda.vă rugăm să nu uitați să lăsați numele dvs. complet pentru a trimite adresa.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Dacă Vă Place Acest Articol,Vă Rugăm Să Adăugați-L La Dumneavoastră "Lista De Dorinte",Dacă Vă Place Magazinul Nostru,Vă Rugăm Să Adăugați-L La "Magazin Listă".Noi Oferim Comandă Mare Reducere Mare ,Dacă Aveți Orice Întrebare,vă Rugăm să Ne Contactați ,vă Mulțumesc foarte mult

Etichete: pachet chiloți hipster, lenjerie sexy femei erotic pantaloni, nailon incontinenta chilotei, bambus, tedy lenjerie pentru femei, dantela incontinenta chilotei, bambus lenjerie de femeie, panti, lingeri, fusta retro costum

Nume De Brand TuKIIE
Tip De Element Chilotei
Obscene Imagine No
Sugestiv Sexual No
Model Tip Print
Decor Dantela
Creșterea Tip low-Creștere
Chiloții Tip Boxeri
Gen FEMEI
Material Nailon
Compoziția Materialului Dantela
Numărul De Model P032
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea