Manșon de puf moale din satin lumina rochie de mireasa rochii de mireasa vintage chic simplu

369.94lei

1 193.37lei

-69 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

100% foto reale cu FANWEIMEI

Inaltimea modelului este 175 cm

Clientul ar trebui să citiți mai întâi:

1.Noi (FANWEIMEI) se fabrică în orașul Suzhou din China, putem proces de devenire și de transport foarte rapid.Pentru dimensiunea standard, de obicei, nevoie de 3-10 zile.Pentru custom-made nevoie de 10-15zile.

2.Ne ia o mulțime de FOTOGRAFII REALE pentru majoritatea modelelor noastre,și va continua să actualizeze FOTO REALE pe pagini, care va face să crezi ceea CE VEZI ESTE ceea CE VEȚI OBȚINE.

3.A ales dimensiunea este cel mai important lucru.Vă rugăm să asigurați-vă să fie strict în conformitate cu graficul nostru dimensiune, mai ales la modelele cu fermoar pe rochia înapoi.

Dacă ai nevoie de un custom made rochie va rugam sa ne contactati, va vom oferi datele de care aveți nevoie pentru a măsura și, de asemenea, măsurare de instruire.

4.Dacă aveți nevoie de această rochie foarte urgent, vă rog, nu a ales Balioilhaircare.ro standard de transport sau orice alt transport gratuit metodă ,pe care cei viteza de transport maritim este lent, vă sugerăm să ne contactați cu privire la data de rochie de utilizare ,vom spune yo daca pot alege alte metode de transport.

Etichete: rochie de femeie, rochie wed, boem chic rochie de mireasa, puff maneca rochie de mireasa, puffy maneca rochie de mireasa, nunta dressing boho, rochie de domnisoara de onoare, nunti rochie de satin, rochie din satin cu maneci lungi înapoi, gavinchy rochie de epocă

Rochii De Lungime Podea-Lungime
Tren NICI unul
Silueta Teaca
Pentru Femeile Gravide No
Design Spate fermoar
locul de origine China
Imagini Reale No
Built-in Sutien Da
Decolteu scoop
Element De Moda Simplu
Maneca Stil Manșon De Puf
Rochie De Mireasa Tesatura Satin
Numărul De Model 2995
Tip De Element Rochii De Mireasa
Nume De Brand YASHANG
Talia Naturale
Lungime maneca(cm) Scurt

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea