110-240V Ceramice, plăci de întins Părul dropshipping

67.72lei

82.59lei

-18 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

110-240V Ceramice de călătorie Indreptat Parul încălzire rapidă îndreptare a părului mașină Apartament Fier Descriere : Tensiune de alimentare:110-240V 50HZ Putere:60W Mare îndreptat dimensiune:40*100mm Mici îndreptat dimensiune:32*90mm de Reglare a Temperaturii:170-230 ° Culoare:Negru Potrivit:Toate firele de par Caracteristici: 100% de brand nou și de înaltă calitate element de încălzire PTC Nou design clipuri mult mai ușor să tai părul design Special ergonomic pentru a preveni opărire,Mână în formă de mâner de design ergonomic strat Ceramic baril, eliberarea de ioni negativi.Ionii negativi reduc statice și lasă părul cu efect matasos Original UE/SUA Plug.Noi va oferim un serviciu gratuit de conversie adaptor pentru tine în funcție de țara standard

Vom livra comanda în termen de 48 de ore, în general, după plata finalizată.Am doar nava a confirmat pentru adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.Dacă

nu am primit comanda in termen de protecție de timp,vă rugăm să ne contactați.Vom urmări shippment și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Vă rugăm să înțelegeți.

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele ,Pozitive (5 stele) este foarte important pentru noi, vă rugăm să gândească de două ori înainte de a ne lăsa feedback-ul. 2. Dacă nu ești mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca negativ (1-3 stele) feedback-ul sau de a face rating detaliată.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul,vă rugăm să se întoarcă cu 10 zile pentru o înlocuire sau de restituire.Toate produsele trebuie să fie în ambalajul original și în stare bună.

Dacă produsul este deteriorat în timpul transportului sau alte probleme,vă rugăm să ne contactați în primul rând.Vom rezolva pentru tine.

Dacă există orice problemă,vă rugăm să ne contactați înainte de a lăsa un feedback.

Dacă sunteți mulțumit de produsul nostru,vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul,satisfactia dumneavoastra este motivația noastră.

Etichete: xbox joc de pinball, yu cort frumos, z20 litwod scufundări, kpop urmări tinuta, soldații 35 scară, volkl rtm 81 de vânzare, z20 lumina de pescuit, trendy fusta midi, femeile încreți issey

Max. temperatura 230°C
Numărul De Model 1808
Material Ceramica
Nume De Brand LILI
Min. temperatura 160 °C
Cablu De Alimentare Coada Mod De Asamblare Rotativ la 360°
Certificare ce
Dimensiuni Placă De Încălzire Altele
Controler De Temperatura Termostat
Materiale de termoizolare placă/bar Turmalina ceramice
Plug UE/SUA
Optim timpul de styling Mai puțin de 1 min.
Sursa De Alimentare electric
Aplicabile păr Uscat & umed
Termostat De Reglare Segmente 10
Diametru de conductor termic 16-20 mm
Tensiune 100-240v (Dual voltage)
Durata de viață a placă termică/bar 20.000-50.000 de ori
Tip De Element Fier
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Putere 50-60W

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea