NE dimensiune Atac pe Titan Survey Corps Haina cu Fermoar Hanorac Shingeki nu Kyojin Iarna Fleece Unisex Cosplay Îngroșa Jacheta Haine

130.03lei

185.78lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Material: Bumbac

Pachetul inclusiv: 1buc Sacou

Marime:S/M/L/XL/XXL/3XL/4XL/5XL

100% De Brand Nou Notă: 1.Culoarea poate fi un pic diferit, datorită efectului de lumină și bitcoin minier de setare. 2.Manual de măsurare,există 2-3cm în eroare,vă rugăm să înțelegeți. 3.1 inch=2,54 cm, 1 cm=0.39 inch Dacă nu știți ce dimensiune pentru a alege ,vă rugăm să ne contactați,vom în 24 de ore-ți spun !

După confirmarea plății, Elementul va fi livrat în termen de 3-5 zile lucrătoare(Custom-made nevoie de 7-10 zile).Timp de livrare Aprox:ePacket 15-25 zile .China Post Aer Înregistrat Mail 30-40days.EMS 10-20zile .Fedex IE și DHL 7-10 zile vă Rugăm să rețineți timpul de livrare dat de Balioilhaircare.ro este o aproximare și poate varia în funcție de distanța față de China, precum și de reglementările vamale.

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele .

2. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau detaliate de evaluare.Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

Etichete: masiv colier guler, atac pe titan, atac pe titan, atac pe titan tricou, shingeki nu kyojin, gri unisex hanorace, atac pe titan butonul broochs, shingeki nu kyojin tricou, atac pe titan capota, jacheta survey corps

Guler Butonul Up Guler
Tip Regulat
Maneca Stil Regulat
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Model Tip Solid
Grosime Fleece
Numărul De Model anime
Lungime maneca(cm) Plin
Parte Detașabilă NICI unul
Stil Casual
Material Poliester
Tip De Închidere fermoar
Nume De Brand Luogen
Cu glugă Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea