Acrilic Minge Stand Titular de Sport Mingea de Depozitare Rack de Afișare pentru Baschet, Fotbal, Volei, Fotbal, Mingi de Rugby SAL99

8.01lei

29.65lei

-72 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Acrilic Minge Stand Titular de Sport Mingea de Depozitare Rack de Afișare pentru Baschet, Fotbal, Volei, Fotbal, Mingi de Rugby SAL99 Descriere:

Caracteristică:

1.Stand de baschet este fabricat din acril, simple și practice; forma triunghiulară și design clar da asta mic sta un aspect elegant, perfect pentru mingi de sport ca un decor.

2.Mingea Caz de Afișare de Dimensiuni perfect pentru tine de a organiza baschet, volei, minge de fotbal, oficial de fotbal de dimensiuni; nu costum de bile mici.

3.Multi-utilizare de Fotbal Display Stand: în funcție de nevoile dumneavoastră, acesta poate fi pus cu fața în jos ca o minge de titularul de haine, de asemenea, pot fi stabilite cu fața în sus să dețină birou MIC top ornament, ca figurina.

4.Reduce Etaj Dezordine: organizarea mingea cu acrilic minge stand raft să-l păstrați în loc, vin cu silicon anti-alunecare tampoane, poate fi folosit pe partea de jos pentru a evita zgârierea.

5.Realizate din materiale de înaltă calitate.Construit pentru utilizarea de lungă durată și de mare capacitate portantă.Nu ruginesc de ani de zile.

Descriere:

Material: Acril

Greutate:60g

Dimensiune:13.3*11.7*4cm

Notificare:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală poate o ușoară diferit de imaginea de culoare.

Din cauza manual de măsură, vă rugăm să permiteți-1-2cm abatere

Pachetul Include:

1x Minge Stand Titular

Etichete: minge de volei, mingea titular, a fugit nfl fotbal, sedinta foto stand, jucărie de rugby, pălărie raft, mingea de baschet, mingea suport de perete, cos de baschet, mingea coș

Numărul De Model Mingea
Tip STAND
Derivat De Serie Alte
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea