10 Chei RGBY Colorate keycap Gol/de Sus/Partea de Imprimat PBT Taste pentru USB Tastatură Mecanică DIY Inlocuire

32.04lei

35.59lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

10 Chei RGBY Colorate keycap Gol/de Sus/Partea de Imprimat PBT Taste pentru USB Tastatură Mecanică DIY Inlocuire

Structura moleculară a PBT cheie capac material de sunet este stabil, rezistent la coroziune, rezistenta la caldura mare, și nu este ușor de ulei pentru o lungă perioadă de timp.

În același timp, sunetul tastelor tactile și atingerea este diferit de material ABS

Sfaturi:

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.Ce ar trebui să fac dacă nu primesc punctul meu dar protecția timpul se scurge?Vă rugăm să ne contactați în primul rând și ne poate ajuta să-l extindă, astfel încât banii nu vor merge la contul meu.În același timp, vom urmări pentru tine.Despre transport 1. Noi, de obicei, nava element în termen de 48 de ore după ce plata a fost procesată cu excepția week-end, în condiții normale. 2. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare si un nume de contact sunt corecte. 3. Vă rugăm să nu 1-3 scoruri mici la transport cauza de dincolo de ocean de transport maritim va fi afectată de mai mulți factori, cum ar fi vamal de procesare, post-strike, etc.

Etichete: personalizat taste gol, tastatura mecanismele, bara de spațiu, gol keycap, keycap partea, gateron keycap gol, kawaii keycap, martor-cheie motocicleta, keycap pbt, teclados mecanicos

Pachet Da
Tastatură Standard 104 Taste
Suport Pentru Încheietura Mâinii No
Numărul De Model RGBY
Operațiunea Stil Mecanice
Tip De Interfață USB
Limba engleză
Nume De Brand HECULAS
Cerere Desktop
Tastatură Full Size No
Stil jocuri
Axa Corpului De Brand 1
Tip Cu fir

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea