Near-field Simplu Sondă de Câmp Magnetic 9KHz-6GHz EMC EMI pentru Realizat de Radiații a B C D E Tip Sondă

42.82lei

58.68lei

-27 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Near-field Simplu Sondă de Câmp Magnetic 9KHz-6GHz EMC EMI pentru Realizat de Radiații a B C D E Tip Sondă

Descriere:

Un tip este folosit în principal pentru conducție și șasiu radiații de testare.Cablul de alimentare poate trece prin centrul de sonda pentru a testa cablul de alimentare de conducție.Frecventa de lucru: 9K-6G, sensibilitate de detectare într -90dBm @ 25cm

Tip B este folosit în principal pentru câmp magnetic radiații de testare.Sonde care poate identifica direcția câmpului magnetic.Frecventa de lucru: peste 9K-6G, sensibilitate de detecție este mai mică decât -90dBm @ 5cm.

Tipul C este folosit în principal pentru câmp magnetic radiații de testare.Sonde care poate identifica direcția câmpului magnetic.Frecventa de lucru: 9K-6G sau mai mult.

Tipul D este folosit în principal pentru câmp electric test.Se poate găsi componente și cablu scurgere de radiații punct de sonde.Frecventa de lucru: 9K-6G sau mai mult.

Sensibilitate de detecție este mai mică decât -60dBm @ 3cm

E tip este folosit în principal pentru câmp electric test.Se poate găsi componente și cablu scurgere de radiații punct de sonde.Frecventa de lucru: 9K-6G sau mai mult.

Sensibilitate de detecție este mai mică decât -35dBm @ 3cm

Sonda kit este un nou și actualizat versiune, care este îmbunătățit și optimizat bazat pe vechea generație de produse, cu o lățime de bandă mai largă și design ergonomic.Întregul set de sonde a de testare diferite sensibilități, care să corespundă cerințelor de a găsi direcția generală întâi și apoi punctul de scurgere, și direcțiile verticală și orizontală pe verticală și orizontală a câmpului magnetic de scanare.EMI EMC AMI EMS este un dedicat sonda pentru pre-testarea compatibilității și rezolvarea problemelor de conducție, radiație și imunitatea de mai sus 9KHz ~ 6GHz.Interiorul este format din patru straturi de înaltă frecvență complet închise materiale, cu precizie de impedanță, iar raportul de undă staționară este aproape de 1: 1.

Ambalare include:

1 * A/ B/ C/ D/ E Sonda

Sau:

1 * A+ B+ C+ D+ E Sonda

Sau:

5pcs sonda SMA+ 1m cablu coaxial+ N cap

Sau:

5pcs sonda SMB+ 1m cablu coaxial+ N cap

Notă:

A, B și C aparțin câmpului magnetic tip sonda, D și E aparțin câmpului electric tip sondă

Etichete: sondă de câmp magnetic, EMI, gaussmeter, filtru de putere, 6ghz amplificator, emc sonda, oscilloscop sonda, rohs smart switch, sondă de câmp, lângă sondă de câmp

Compatibil Marca/Model NICI unul
Tip De Element sondă de câmp magnetic
Cu USB /
Numărul De Model EATAD460
Potrivit pentru Realizat de Radiații
Nume De Brand XBERSTAR

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea