Gaura buzunar Jig Set Unghi de Foraj Ghid de 9,5 mm, Pas Burghiu Perforator Cu Magnet de Poziționare Cursor Jig Instrumente de Tamplarie

62.06lei

132.06lei

-53 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici: √ Lemn jig este fabricat din plastic ABS,rezistent la uzura metal burghiu maneci, usor, fara rugina, mai durabile . √ Mașina de găurit în coordonate cu magnet permite C-clamp clemă mai ferm nu alunecă atunci când foraj . √ scară riglă de lemn jig scară este folosit pentru a limita durata de burghiu, convenabil și rapid . √ Gaura buzunar jig set, perfect pentru acasă DIY proiecte sau profesionale și generale comerciale de utilizare . √ Folosiți cu C Clemă Și burghie (Nu sunt Incluse) pentru a crea acele perfect pentru prelucrarea lemnului găuri pentru a crea sau repara lemn articulațiilor . √ Dublu chip gaura rumegușul poate fi epuizat din buzunar gaura jig mai ușor .Despre produse: Veți obține ceea ce ai plăti pentru.vom încerca să ofere mai multe bunuri de înaltă calitate de cumpărător.Toate produsele sunt reale descriere în magazinul nostru, vă rugăm să citiți descrierile produselor cu atenție.Dacă aveți orice întrebări cu privire la produs.Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi.

Despre plata: Suport de card de credit(RMB și Dolar),WebMoney(WM),TT,West Union , Qiwi wallet, Boleto(Brazilia), SOFORT Banking , Alipay , etc.

Despre transport: Ne va trimite comanda în termen de 3 zile când vom primi plata. (Cu exceptia sarbatorilor) TRANSPORT maritim la nivel MONDIAL. (Cu excepția Speciale țări și APO/FPO), SERVICIU TIMP de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude sfârșit de săptămână și de sărbători, ori de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

Customer service: Dupa primirea coletului.Dacă există orice probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați imediat.Ne va ajuta să-l rezolve.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre.Vă rugăm să ne dea un feedback bun.Aceasta este cea mai mare încurajare.

Etichete: rindea jig, sec moare, taladro optic, moare de tăiere cutie coffre, oamenii metal moare, frezat lemn, trupa lemn jig, bit burghiu, burghiu mini, bit burghiu set

starea de brand nou
Lungime 108MM
Tip gaura buzunar jig
Caracteristici Cu dublu magnet
Jig dimensiune 108*48mm
De foraj lungime 160mm
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Dimensiune burghiu 9.5 mm
Nume De Brand 9USEMACHINE
Cerere Utilizarea de buzunar-gaura prize pentru a crea un invizibil comun
Foraj Unghi Unghi De 15 Grade
Numărul De Model 9USE-C160
Utilizarea Lemn De Foraj
Material Plastic ABS + Metal

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea