LCD profesionale Încărcător pentru baterii reîncărcabile AAA , AA , C, D, 9V baterie, litiu, 18650, 18490, 17670, 17500,14500

22.38lei

89.56lei

-75 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

(observație: Baterii și Telefoane Mobile în imaginea de mai sus nu sunt incluse.)

Această listă include:1 unitate de LCD profesionale Încărcător pentru baterie reîncărcabilă

Pachetul inclus:

încărcător de baterie x 1 unitate

Adaptor de alimentare x 1 unitate

Există 3 tipuri de putere adaptor pentru încărcător de baterie: Australia Versiune , Europa Versiune, versiunea americană.

Vă rugăm să ne informați ce versiune ai nevoie, dupa comanda.

Aplicație:

Această încărcare a bateriei este potrivit pentru partea de jos tip baterie reîncărcabilă:

AAA, AA, C, D,

9V Baterii și baterii cu Litiu 18650, 18490, 17670, 17500, 14500, 10440

Built-in port USB pentru încărcarea telefoanelor mobile și alte electronice.

Remarca:

Acest ÎNCĂRCĂTOR de BATERIE poate percepe numai Ni-Cd(Nichel-Cadmiu), Ni-MH(Nichel Metal Hidrură), Alcaline si cu litiu baterii încărcător de baterie bay.

Compatibil USB dispozitive poate fi perceput prin portul USB.

Timp de încărcare pentru baterii diferite ca mai jos

(numai pentru referință)

Timpul de încărcare variază în funcție de marca și de capacitatea fiecarui acumulator.Tabelul de mai jos poate fi folosit pentru încărcare timp de referință de dimensiuni comune/biochimice.Pentru cele mai bune rezultate, verificați afișajul ecranului LCD pentru starea de încărcare a bateriilor.

Plata

· Vă rugăm să acorde termen de 3 zile de la comanda.

· Vă rugăm să ne contactați pentru dumneavoastră de plată dacă aveți orice problemă.

Detalii livrare

· Elementul dvs. va fi livrat în termen de 48 de ore în zile lucrătoare, în cazul în care plata pentru comanda este eliminat înainte de ORA 8 PST de zi cu zi (cu excepția zilelor de sâmbătă, duminică și de Sărbători).Dacă există o excepție, vă vom informa.

· Cumpărător, în calitate de importator, este responsabil pentru plata vămuire cost sau FISCALE aferente.

Termeni de vanzare

· Feedback-ul pozitiv este viața noastră.Înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru a obține o soluție mai bună.Ne pasă de clienții noștri fideli.Deci, dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați imediat.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva o problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările pe care le au și încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.Lăsând feedback neutru sau negativ nu poate rezolva problemele.

Despre noi

· Bine ati venit la magazinul nostru.Suntem specializati pe de Economisire a Energiei electronice: încălzitor de apă Solar și controlere, stații de pompare, controler de încărcare solar, invertor, Lămpi SOLARE, etc..vă Rugăm să ne viziteze des.Suntem încântați să lucreze cu tine!

Contactati-ne

· Toate de comunicare este manipulat prin intermediul e-mailuri și ALI mesaj.Ne străduim să răspundem la toate e-mailurile cât mai repede posibil.

Etichete: 9 baterie de 9v, brc 18650 incarcator, 43A, Incarcator 9v, mohamed salah, 8 port usb încărcător inteligent de putere, 6f22, Încărcător de baterie de 9v, 14500 usb, 18490 li-ion

Conexiune Plug-In
Utilizare LCD profesionale Încărcător de Baterie
Numărul De Model A3-TL-RC997-1

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea