5Pcs/lot Barba Pieptene Perie de păr Simetrice Taie Salon Barbă Mustață Stil Șablon pentru Barba Shaping Fasonare Instrument Pentru Bărbați Perie

16.06lei

31.47lei

-48 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

- Este pe deplin transparent și vă permite să vedeți în mod clar de păr sub instrumentul în timp ce folosind-o.În acest fel nu va fi nici mai mult loc pentru greșeli.

- Proprietate și inovatoare de design de barba asta modelarea instrument vă oferă posibilitatea de a desena Mutiple stiluri barba, cum ar fi curbe sau drepte obraz linii, foarte curat gât linii, curbe sau drepte cioc linii.

- Caracteristicile produsului subțire 1 millimeteredge.Acest design inovator vă permite de a modela barba linii mai precise și mai mult de alte instrumente de modelare pe piață.Cu această tehnologie, trimmer sau clipper este capabil să alunece ușor de-a lungul marginilor.

Caietul de sarcini:

Culoare: albastru transparent

Dimensiune: Aproximativ 8.3*10cm

Greutate: 65g

Material: PS material

Pachetul Include:

1 Set x Barba Shaper (5Pcs x Barba Modelarea Instrument)

Etichete: de sex masculin barba pieptene, perie de ras, oamenii de păr pieptene bărbați, barba perie, barba model, v forma barba, barba forma, barba pieptene forma, scărpinat pe spate, pieptene parul

Origine NC(de Origine)
Dimensiune as show
Tip De Element Pieptene
Numărul De Model Barba Tunderea
Material Plastic

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea