Box Mingea Stantare Viteza De Minge De Echipamente De Formare Suspensie Box Mingea Sanda Mingea Sac De Box Sac De Box

74.82lei

116.94lei

-36 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1.Durabil și Stabil: Realizate din metal de înaltă calitate și elastic și durabil de piele PU, impermeabil și anti-rugină, mai durabil și mai mult viața.Poate rezista la mii de pumni fără deformare și deteriorare, puternic ca un nou sac de box.

2.Armat Primăvară: Utilizări mai durabile springs.Extrem de rezistente materiale de primăvară permite pentru a reveni rapid la poziția inițială după fiecare impact.Baza cu 4 șuruburi este ferm fixat pe perete sau pe podea pentru a evita care se încadrează și te doare în timpul utilizării.Mai sigur de a utiliza!

3.Scuti de Stres: presiune de Presă după toate zi de muncă și relaxați-vă repede de tine.Atunci când vă simțiți frustrat sau furios, poți să-l lovești pentru a elibera nemulțumirea dumneavoastră, face starea ta de spirit mai lin.Să te înfrunte viața cu cea mai bună atitudine în fiecare zi!

4.Ușor de instalat: accesorii Complete.Urmați instrucțiunile de instalare și puteți instala rapid.Puteți începe de formare box la domiciliu sau la birou ca un boxer profesionist.Montați-l pe perete, puteți lovi greu în orice moment, un trebuie să-au element de om, să ne forma linia perfect împreună!

5.Echipamente de Fitness de bază: Exerciții muschii, imbunatateste concentrarea, agilitatea, viteza și coordonarea mana-ochi.Prin formare pe termen lung pentru a forma perfect musculare linii, pentru a realiza pierderea in greutate.Potrivit pentru persoane de toate vârstele de peste 13 ani și pot fi fixate într-un birou acasă sau sala de sport.

Caietul de sarcini:

Nume: Wall Box Viteza De Minge Minge

Material: de înaltă densitate grosime solide din piele PU de înaltă elastic spuma poliuretanica de linie

Dimensiune: vezi poza

Lista De Ambalare:

1 Set de Bile Viteza

Etichete: mens de moda sac de pivotare, box viteza sac de box, lupta boxe, dublu skii sac, sac de pumn, sac de pere, sac de viteza, cauciuc suspensie, mingea pumn, copilul de box papusa

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model --

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea