SYK-5 de la Distanță fără Fir Hot shoe Sclav Flash Trigger Sincronizatorului Controler cu PC-ul Soclu Pentru Canon Nikon Pentru Sony ForPentax

58.26lei

64.75lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

-Acest Hot Shoe Flash Remote Slave Declanșa are un senzor de lumină sens de master flash, astfel încât pentru a declanșa blitz slave wireless.

-Suport Camera Red-eye reduction flash

-Priza cu PC-ul

1. Introducere

SYK-5 flash controler de la distanță este valorificarea optice teoria de a face master flasher pentru a controla de la distanță auxiliare unul pentru bliț sincron fără a fi nevoie de fire de legătură.Acesta oferă mic în volum, arată bine în exterior, de înaltă rigiditate și stabil de performanță, aceasta poate, de asemenea, în mod artificial de a crea diferite tipuri de efect și să ia fotografii speciale.

2. Performanță Tehnică

1) Distanta de control de la distanță: L=master flasher index/2

(Formula de mai sus vor fi stabilite atunci când fata a primi lumina de la flash controler de la distanță este scopul reciproc la iluminare fata de semnalul de avarie și atunci când cele două sunt pe același nivel).

2) Structura

Un flasher standard soclu este așezat la partea superioară cu o piuliță fixă pe suprafața de jos.

Ea are, de asemenea, un hot shoe pentru pc sync adaptor de priza care transformă orice cameră e cald de pantofi de la un conector pc, astfel încât camera este capabil de a declanșa flash-uri externe și stroboscoape prin utilizarea unui cablu pc sync.

Includ:

SYK-5 Flash Trigger(cu PC-ul Socket) x1

De Brand nou, nu a folosit niciodată

Potrivit Pentru

Toate Hot-pantof Flashgun

Compatibil CAN0N TTL Flash: 580EXII 580EX 430EXII 430EX 420EX 550EX 380EX...

Notă: acest adaptor nu se potrivesc la vechi S0NY și Minolta flash de înaltă tensiune

Etichete: gamepad pc, chrono trigger, flash trigger wireless, nikon telecomanda, flash sincronizatorului canon, punte stream, flash trigger, sony declanșa, LCD1602, radio sincronizatorului yn canon

Numărul De Model K5
Nume De Brand harry bun

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea