2x50cm 2x100cm RGB LED Strip Lumina 5V 5050 SMD Bar TV de Fundal Calculator Kit de Iluminat Led String+ USB 44 Tastele de Control de la Distanță

43.77lei

58.35lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1.USB LED strip kituri sunt perfect kituri pentru oricine pentru a începe cu benzi cu LED-uri de iluminat.Kit-ul poate fi instalat în interiorul sau în afara, în funcție de versiunea pe care o alegeți.Impermeabil flexibil LED strip este utilizat pe scară largă pentru ecran TV, PC, monitor, cabinet, dulap, colț de lectură, camping, pescuit, dulap iluminat etc.

2.Benzi cu LED-uri lumina de fundal lumina frânghie Perfect pentru decor acasă, TELEVIZORUL led-uri de iluminat, ambianță crearea,calculatoare/ Desktop / laptop /Tableta /cadou de Vacanță prezent/decor de Crăciun, starea de spirit de lumină ,lumina partid,,ect.Personalizați-vă spațiul de lucru cu siruri de Led-uri pentru a seta starea de spirit și să-ți lumineze hardware.

3.USB alimentat LED strip lumină, compatibil cu monitoare, Televizoare, băncile de putere, incarcatoare USB, si alte dispozitive USB, 5V DC de alimentare pentru a evita un șoc electric.Culoarea și luminozitatea Led-uri sunt atent calibrate, făcându-negru mai negru și culori mai vibrante.A oferi clienților noștri o Experiență Optimă de Vizionare.

4.Elegant și profesional back-iluminat pentru TV sau Monitor de Calculator.Alb Natural glow adaugă un interesant auror și promovează ecran ca camerele punct focal.Impresiona prietenii cu acest accesoriu estetic.

5.Adaugă un subtile de iluminare monitor, TELEVIZOR ,desktop-ul,PC-ul, reducând oboseala ochilor cauzată de diferențele în imagine luminozitate de la scenă la scenă, în filme, spectacole și jocuri.

Pachetul inclus:

2 x 50CM+2 x 100CM Benzi cu LED-uri cu lumina Alb/Negru PCB Bord

1 x Mini RGB Controller + cablu USB

1 x 44-cheie telecomandă (Bateriile nu include)

Caietul de sarcini:

Tip LED: 5050 LED Strip

Culoare: RGB

Cantitatea de LED: 60 LED /1m

Tensiune de operare: DC 5V

Rezistent la apă Clasa de rezistență: IP65

Lumină lungime Bandă: 4 x 50 cm; 2 x 50cm+2 x 100cm

Etichete: w5w led 40, led zmishibo, 43 led bar, 40w led-uri luminoase bar, sursa de lumina verde, 60 led-uri alb 24v, pixel bar, 25cm led, led 5050 60 led-uri, led py21

Tip bandă SMD
Rezistent la apa Da
Consumul de putere (W/m) 5.76 W/m
Numărul De Model USB Led Strip
Chip de LED-uri de Brand Cree
Caietul de sarcini (lumina margele / m) 60
Nume De Brand Khaosen
Tensiune 5V
Certificare CCC
Medie de Viață (ore) >50000hours
Ocazie Camera De Zi
Sursa De Alimentare DC
Led-Uri Numărul/M 60 buc/m
Tip De Element Benzi
Chip de LED-uri Model SMD5050
Generarea De Energie Comutator
Culoare Temperatura(K) 6500K

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea