Mujer camisetas Fuchsia Volane Tul Puff Maneca Topuri Puffy Shirt Mâneci Lungi Bluza Casual Personalizat Femei Top топ женский

202.34lei

404.67lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

dacă vrei personalizat dimensiune.pls lasa-ne talie, sold si lungime fusta în ordine.

Vom trimite articol pentru tine depinde de metoda de transport alegi.Noi vă oferim mai multe modalități de a livra. 1. China Post Air Mail (Transport Gratuit).Se va lua 45-60 de zile pentru a ajunge la tine. 2. Comerciale expres ca următorul tabel arată (Extra $20 -$40).Astfel DHL, doar 3-7 zile de la sosirea la tine.

1. Dacă ați găsit produsul este în neregulă culoare sau măsurători, vă rugăm să ne trimiteți imagini clare în termen de 3 zile lucrătoare de când îl primiți.Puteți reveni și de a returna sau schimba-l. 2. Dacă produsul este în mod evident diferit cu imaginea originală, vă rugăm să ne trimiteți imagini clare în termen de 3 zile lucrătoare de când îl primiți.Puteți reveni și de a returna sau schimba-l. 3. Dacă nu există evident o problemă de calitate cu produsul, cum ar fi de mare murdărie, rupte sau defecte de suprafață,vă rugăm să ne trimiteți imagini clare în termen de 3 zile lucrătoare de primiți-l.Puteți reveni și de a returna sau schimba-l.

1.Noi facem cele mai bune noastre de a face on-line de cumpărare cât mai plăcută, dacă aveți orice probleme vă rugăm să nu ezitați să contactati-ne ca ne dorim ca fiecare client să fie un client multumit! 2.Ar fi extrem de apreciat dacă ai putea să ne lăsați un feedback pozitiv, care va fi o mare încurajare pentru noi!!!

Etichete: inima sus, grey full mâneci culturilor sus, rochie de culoare fuchsia, puffi fire, mickey sus, bluza denim pentru femei, gri cu mâneci lungi culturilor sus, fuchsia plante, crema de ochi, ziua de nastere de sus

Stil stilul punk
Sezon Primavara/Toamna
Guler O-Gât
Decor Volane
Gen FEMEI
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Lungime maneca(cm) Plin
Maneca Stil Manșon De Puf
Varsta Varsta 18-35 Ani
Model Tip Solid
Tesatura Tip Postav
Origine NC(de Origine)
Material Poliester

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea