HBX 18859E 1:18 RC Masina de Mare viteză Masina de Curse Electric 4WD Vehicul Off-road pentru Copii M09

307.18lei

614.36lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

HBX 18859E 1:18 RC Masina de Mare viteză Masina de Curse Electric 4WD Vehicul Off-road pentru Copii M09

Nota 1:Vom păstra confidențialitatea datelor dumneavoastră în condiții de siguranță și nu va dezvălui nici o informație privată.

2:vă Rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări.După echipa de vânzări vă va oferi o soluție perfectă în prima dată.

Produs Caietul De Sarcini:

Caracteristici:

1. Alimentat cu superbe și rapid periat RC380 motor in neîncetat eficienta trenului de rulare, acest 4WD camion viteze topping de 30 mile pe oră, care operatorii din minunata bucurie.

2.Totul este împlinit în clasa hobby cu design clasic rulmenți, gear solid dif., suspensie independentă.Este un material durabil, care este recomandabil să fie un cadou pentru RC incepatori sau copii.

3. 2.4 GHz full-funcția proporțională radio sistem de control este suficient un control stabil în intervalul de 280 de metri.De încredere înainte de transmisie, frână și invers n-ar reuși.

4.Splash waterproof componente electronice face un vehicul tot-teren din acest camion.Nu vă faceți griji pentru a rula acest camion pe pășuni , nisip, și accidentat motive.

5.Flexibil și solid din PVC corpul camion, de mare aderenta, V-benzii de rulare anvelope off-road, și echipat cu termen lung de servicii 7.4 V. Gata-la-go, ia-l, și a mutat-o imediat.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 23x17.Sezonul 8 episodul 15.3cm

Masina corp baterie: 7.4 V 650mAh

Timp de lucru: aproximativ 8min

Timp de încărcare: aproximativ 100min

RC distanta: aproximativ 80meter

Frecventa: 2.4 G

Pachetul Include:

1 x masina RC

1 x control de la Distanță

1 x Masina de corpul bateriei

1 x cablu de Încărcare

Notificare:

Bateriile pentru Telecomanda NU sunt incluse.

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală poate o ușoară diferit de imaginea de culoare.

Vă rugăm să permiteți-5-30mm diferă datorită măsurare manual.

Pachetul Include:

1 x masina RC

1 x control de la Distanță

1 x Masina de corpul bateriei

1 x cablu de Încărcare

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: hbx 18859, modelul motocicle, hbx 16889, 2098b, hbx racheta masina rc, hbx rc, motor hbx 18859, vrx, buggy, motocicleta maisto

Timp De Zbor Despre 8mins
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Numărul De Model 258677
Scara 1
Timp De Încărcare despre 100mins
Avertizare NICI unul
Distanța De La Distanță despre 80meters
Intervalul De Vârstă Adulti
Control De La Distanță Da
Origine NC(de Origine)
Pachetul Include Cutie De Original
Design Masini
Material ABS
Nume De Brand Puternic-Toyers

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea