Gonflabile Clisma Supradimensionate Silicon Clisma Bec Explozie-Dovada Design Curat Anal din Silicon Clătiți Bărbați și Femei U1JD

35.51lei

49.35lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate

Pentru că este fabricat de înaltă calitate lichid de silicon, care este bogat în elasticitate, are un dram de bună și este făcut de uniformă și firma grosime, deci, umflarea este uniformă și stabilă, și nu există nici un risc parțiale umflarea.

Ergonomic corpul este ușor pentru a introduce și pot fi utilizate pe scară largă de la începători la avansați utilizatori.Nu este nevoie pentru a cumpara mai multe dopuri de diferite dimensiuni, care extinde la aproximativ 3 până la 11 cm.

Dop de silicon design detașabil, poate fi purtat singur.Nu există nici o restricție privind activitățile de zi cu zi, cum ar fi în picioare, stând și mersul pe jos.

"Dimensiunea reglabil" manual gonflabile de tip, de tip reglabil în funcție de confort a organismului, manual de expansiune pompă cu funcționare ușoară.Atunci când apăsați pompa, partea vârful se extinde și vă puteți bucura de sentimentul de expansiune în timp ce introducerea.

Culoare: negru

Material:gel de Siliciu

App dimensiune:vezi poza

Cantitate: 1 BUC

Notă:

Dimensiunea de măsurare manual, nu poate fi un 0 la 2 cm de eroare, aparține fenomen normal.

Și din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul include: 1 x pc

Etichete: copil adult mami, adult pat de copil, 3 vibrator set, adult baby bouncer, adult baby boy, copil adult capota, motocicleta loc de depozitare, adult copil cărucior, adult copil scutec, anal inel jucărie sexuală

Nume De Brand OOTDTY
Numărul De Model U1JD7HH201700
Origine NC(de Origine)
Material Silicon
Tip De Element Sex Anal Jucarii
Dimensiune as shown
Obscene Imagine No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea