Controler de joc pentru Raspberry Pi, Raspberry Pi 4 Model B/3B END Retro USB Controller Clasic Gamepad Joystick (Gri, 2 Pachete)

36.63lei

49.51lei

-26 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Controler de joc pentru Raspberry Pi, Raspberry Pi 4 Model B/3B END Retro USB Controller Clasic Gamepad Joystick (Gri, 2 Pachete)

Caracteristici:

Compatibil cu Raspberry Pi 4 Model B/3B+/3B, Raspberry PI 2 model B Simplu USB Plug and Play: Dacă un program sau o aplicație acceptă USB controler de intrare, acest generic USB controller nu nevoie de a instala drivere sau patch-uri.Trebuie doar să conectați-l la un port USB și gata pentru a merge. 1.5 m cablu extern(aprox. 5 ft.Lung).Sensibilitate ridicată, fără întârziere: Super sensibil butoane pentru controlul de precizie: 6 butoane de incendiu, un "Start" buton și butonul 'Selectare', controlul mișcării de cruce.Joaca dumneavoastră preferat de jocuri vechi de școală clasice simt retro.Se potrivește perfect în mână și, de asemenea, perfect pentru doi jucători de acțiune.Joc susținut Emulatoare: funcționează cu cele mai multe emulatoare.Descarcă gratuit sau free emulator de la Google și de a face același lucru cu ROM-uri.Terț operator, nu original SNES / NES controller.Dar merge fenomenal cu Raspberry Pi joc de emulare și așa mai departe.

Caietul de sarcini:

Terț operator.Lungime cablu: 1,5 metri(aprox. 5 ft.Lung).Port USB 2.0 controlere de joc, doar plug and play, nu sunt necesare drivere.Super sensibil butoane pentru control de precizie cu un autentic simt retro.Mare pentru a juca jocuri retro pe emulatoare, etc. Special conceput pentru a juca clasic vechi de școală jocuri snes și retro jocuri pe calculator sau laptop.

Pachet:

2 x USB Controller Cald Sfaturi: 1. Dacă aveți probleme cu utilizarea operatorului, asigurați-vă că este conectat la priză înainte de a începe emulator.De asemenea, du-te în setările de intrare și este posibil să aveți pentru a mapa butoanele. 2. Terț operator, nu original SNES / NES controller.Dar merge fenomenal cu Raspberry Pi joc de emulare și așa mai departe.

Notă: nu este compatibil cu snes clasic mini 2017. 3. Dacă există o incompatibilitate de pe MAC sau Raspberry Pi, vă rugăm să contactați vânzătorul pentru o suport.Notă: NU este Compatibil cu orice Android Box,vehiculele Tesla și Abur Platforma de Joc. 4. Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta!

Etichete: joc de control, control super nintendo, rapsberry pi 5, snes 8bitdo, roseberry pi 3 caz, de joystick, joystick-ul, snes ac, pi zmeura, retro snes

Tip Accesoriu Extensia Bord
Potrivit pentru Raspberry Pi 4 M odel B/ 3 Model B+/B
Nume De Brand Goodsinzone
Funcția Plug and play
Compatibil cu Raspberry pi
Origine NC(de Origine)
port usb USB 2.0

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea