Machiaj Perie Suport Acrilic rezistent la apa Machiaj Perie Organizator Cosmetice Perie Cutie de Depozitare cu Capac și Gratuit de Perle

39.15lei

55.91lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

- Toate clar acrilic machiaj perii suport cu capac sunt construite de 5mm grosime acril premium pentru a garanta robustețe și durabilitate de lungă durată.

- Perla complimente estetic al perie cosmetice organizator, cât și în mod eficient ține pensula în picioare drept și organizate pentru un acces ușor.Se face vanitatea ta mai curat, ordonat si estetic.

- Organizarea de diverse personală produse de frumusete de pe desktop ocupă mai puțin spațiu și de a face o zonă de living ordonat.Gata mai repede atunci când dvs. de mici dimensiuni spranceana & garnituri ochi, creioane de buze, rimel si rujuri sunt organizate și ușor de găsit în dimineața!

Caietul de sarcini:

Dimensiuni: 10.4*10.4*22.4 cm

Material: ABS + GPPS

Pachetul Inclus:

1 x Suport Pensule de Machiaj

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare, vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

Etichete: perie usa, cutie perie, praf machiaj organizator, acrilice ruj de stocare, praf de machiaj, suport perie pentru machiaj, acrilic clar machiaj perie cutie de depozitare, perie organizator cu capac, suport perie cu capac, ruj de sprijin

Stil Modern
Utilizarea Alte
Caietul de sarcini Other
Tip Cutii De Depozitare & Lari
Numărul De Model Pensule De Machiaj Titular
Caracteristică Aprovizionat
Produs Caseta De Bijuterii
Origine NC(de Origine)
Material Alte
Forma RUNDA

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea