Negru Reflectorizant de Formare de Câine Lesa Coarda Burete se Ocupe de Câine de Control Conduce Coarda pentru Rularea de Mers pe jos de Drumeții

37.41lei

63.38lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere

Acest produs este ușor de utilizat și confortabil de control.Acesta vine cu o mare calitate, cu material puternic pentru tine si animalul tau de companie în condiții de siguranță.Câinele tău poate rula confortabil în fața ta, sau alături de tine.Acest caine lesa nu numai vă permite să efort de a rula, dar, de asemenea, a avut drept consecință neintenționată obtinerea de animale utilizate pentru a mers pe jos/de funcționare mai aproape de tine.

Caracteristici

- Culoare: Negru.

- Material: Burete & Nailon.

- Dimensiune: Aprox. 150 * 1.5 cm/ 60 * 0.6 inch (L*W*H).

- Ușor de Utilizat: Burete maner pentru omfortable de prindere cu eliberare rapidă și reconectați.

- Design Ergonomic: Reflectorizante pe timp de noapte.Obținerea relaxant și confortabil câine de mers pe jos de experiență pe tot parcursul zilei.

- De înaltă Calitate: Final de calitate, puternic reutilizabile metru.Lungimea corectă pentru a evita poticni atunci când mersul pe jos.

Lista de ambalare

1 * Reflectorizante de Formare de Câine Lesa Coarda Burete se Ocupe de Câine de Control Funia de Funcționare, Mersul pe jos Drumeții (Negru)

Etichete: pat caine, câinele har, hlbb guler de câine, neko guler de câine, lesa ruleta, lesa caine, lesa pet, câinele suppli, wow guler de câine, lesa caine retrage

Caracteristică Separatiste
Material Alte
model cu dungi
Sezon Toate anotimpurile
Tip Câini

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea