ELEG-Covor Nou Muzica Simbol Cheie Pian Negru Rotund Alb Covor anti-Alunecare Covor Dormitor Decorare Podea Mat

50.79lei

66.85lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

.

.

.

Stil:Modern,Forma:rotund,Locatie:camera de zi

Metodă de spălare:spălare mașină,spălare de mână,Decorative stil:stil minimalist modern,Foloseste:utilitare,decorative,hotel,dormitor,acasă

Non-alunecare,ecologic,fara miros,absorbtia de apa,rezistenta la uzura.

Cusaturi Fine tehnologie,manual blocat de masterat profesionale,fiecare fir este bine conectat,edge marginile pentru a asigura calitatea și longevitatea de covor.

Grosimea covorului este actualizat în mod eficient pentru a diminua presiunea de pe picioare.

Culoare:negru,alb

Material:Poliester

Dimensiuni:diametru:80cm

Conținutul Pachetului:

1 * covor rotund

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

.

.

.

.

.

Vamale Rău că nu suntem responsabili pentru taxe Vamale, TVA sau orice taxe suplimentare implicate.Transport va livra în întreaga lume prin Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim methord, China Post Aer Înregistrat Mail, DHL etc. Vă rugăm, asigurați-vă că numele dvs. și adresa, a declarat la Balioilhaircare.ro, sunt corecte.Dacă numele sau/și adresa sunt incorecte, în cazul de a reveni sau nu la primirea produsului va fi pe raspunderea clientului.Pachetele sunt trimise în termen de 5~7 zile lucrătoare după plata de verificare.Urmărire informații despre pachetele, trimis prin China/Singapore Post, este, de obicei afișate în termen de 3-5 zile lucrătoare.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 40 de zile după efectuarea plății, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați.Vom urmari expedierea și răspunde la tine cât mai curând posibil.Servicii Noi exercitarea 100% satisfacție a clienților, dacă aveți orice probleme cu acest produs, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați, vom găsi o soluție cât mai curând posibil.Returnarea/Restituirea Toate elementele noastre sunt 100% noi si originale, este o mare onoare pentru noi de a furniza cele mai bune produse și să ofere servicii de înaltă calitate pentru tine.Vom acorda o rambursare, în cazul în care elementul nu a fost primit în timp de livrare garantat sau a fost rupt în timpul transportului.

Dacă scopul a fost închis de către Balioilhaircare.ro datorită posibilelor motive de securitate.Toate plățile efectuate (cu excepția redevențelor și taxelor făcut terților) vor fi returnate în contul dumneavoastră.

.

.

Etichete: caseta de muzică din lemn, jumătate de cerc covor, negru covor, covor rotund, covor rotund, tastatură de pian, țesute covor, 4g filtru, covor muzical, bambus covor

Design Kilim
Modurile de vânzare 1
Numărul De Model Covor Rotund
Loc Camera De Zi
Origine NC(de Origine)
Decorare Stil Stil Minimalist Modern
Model Tip Alte
Forma RUNDA
Utilizarea Acasă
Material Alte
Se Spală Stil Mecanică De Spălare
Technics Masina De Facut
Stil Modern

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea