SOLO Portabil de Buzunar-Guitar Chord Antrenor Practica Chitara Instrument Muzical cu Coarde, Instrumente de Coardă Antrenor Instrumente pentru Incepatori

12.59lei

18.54lei

-32 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Portabil 6 Siruri de caractere 6 Agita Buzunar-Guitar Chord Antrenor LCD Muzicale, Instrument cu Coarde Degetul Practicanta Practică Instrumente pentru Incepatori Chitara Accesorii

Descriere:

Buzunar chitara este un portabil de chitara instrument de practică, special concepute pentru iubitorii de chitara.

Acesta este utilizat de către cei care nu au timp pentru a practica și sunt determinate să-și îmbunătățească competențe chitara.

Puteți să-l scoate pentru coardă de conversie și de scară cromatică (zăbrele alpinism) sex cu degetul practica în modul de mașină, școală, locul de muncă sau timp liber, astfel încât pentru a ajuta la îmbunătățirea degetul flexibilitate și viteză de până la chitara de progres.

Nu conteaza daca esti incepator sau chitara veteran, este, fără îndoială, intim instrument de practică.

Caracteristică:

1. Coardă de chitară, instrument de antrenor - construit în ecran rotativ pentru a păstra cele mai frecvent utilizate acorduri, care poate ajuta la chitara incepatori / elevi pentru a dezvolta memoria musculara de acorduri, și este instrumentul perfect pentru plasarea degetul practica.

2. Practica cu metronom - există un metronom în dispozitiv, astfel încât jucătorii pot învăța acorduri personalizate folosind ritmuri.E o liniște instrument de practică, nu chitara sunet, astfel încât să puteți să-l joace ca o chitară adevărată melodie sau pentru a juca.

3. Autentic siruri de caractere de oțel echipate cu autentice, chitara siruri de caractere de oțel pentru a ajuta chitaristi construi bătături.Tensiunea de siruri de caractere pot fi ajustate în funcție de instrumentele din pachetul pentru a se potrivi ei înșiși și de a optimiza experiența utilizatorului.

4. Portabil de buzunar Chitara - datorită sale mici și light design.Un instrument la îndemână pentru Chitara elevii care încă mai doresc să practice în călătorie, mai degrabă decât a aduce imense chitare atunci când vă deplasați, puteți purta acest dispozitiv compact pentru a păstra practica de zi cu zi.

Caietul de sarcini:

Material: plastic + electronice

Culoare: Negru

Dimensiune: 310x45x60mm/12.2x1.77x2.36"

Baterie: CR2032 3V baterie buton

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Coardă practicanta

1 X geantă de Protecție

1 X baterie Buton

1 X Coardă de ajustare la cheie

1 X Instrucțiuni (în Chineză + engleză)

Etichete: caseta de muzică din lemn, pentru chitara nuci, coardă de chitară, tuner, acoust chitara, MOJO, portabil de chitara coardă antrenor, chitara șir de oțel, chitara, instrumentul de reparare, cutie de trabucuri chitare piese

Caracteristică 2 Guitar chord antrenor
Caracteristica 5 pentru chitara solo
Nume De Brand solo
Caracteristică 3 guitar trainer
Caracteristică 1 metronom
Caracteristică 6 solo portabil de chitara coardă antrenor
O Baterie CR2032 3V baterie buton
B dimensiune Produs 260*50*33mm
Origine NC(de Origine)
Tip metronom
Caracteristică 4 Coardă Antrenor
B lungime Maximă de expansiune 450mm/17.7 în
Plug Type NICI unul
O Dimensiune 310x45x60mm
Numărul De Model Chitara

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea