360 de Grade Rotire Rechin Forma Coada Clip cu Unghi Larg Macro, Fisheye Obiectiv 3 in 1 aparat de Fotografiat Telefon Mobil Trusa Lentile pentru Telefoane Mobile iphone

27.13lei

48.44lei

-43 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Pruduct Caracteristici

1.Ușor de Utilizat Clip-on Lentila.Detașabil și Portabil cleme cu cauciuc moale, paza împotriva loviturilor și zgârieturilor de pe telefoane.Ușor de instalat și de a elimina, clip de pe toate smartphone-uri majore, cu o singură lentilă aparat de fotografiat din spate. 2.Aluminiu De Înaltă Calitate De Construcție.Lentilele sunt realizate din aluminiu pentru a crește durabilitatea produsului. 3.Extinde Poza Telefonului-având Capacități.Utilizați Obiectiv Macro pentru a obține extreme close-up detaliu.Acesta este pe deplin compatibil cu sistemul dual camera.Pește lentilă vă permite să extind considerabil interval de zoom optic pentru a captura o varietate de fotografii.Captura de mai mult și de a extinde gama de camera foto a telefonului cu obiectiv cu Unghi Larg. 4.Universal Detasabila Clemă de Proiectare, ceea ce face mini lentile pot lucra pe mai multe tipuri de telefoane mobile a căror lentile de aparat de fotografiat nu sunt mai mari decât 13mm diametru, cum ar fi iPhone, iPad, Samsung si alte telefoane inteligente. 5.Unghi larg și Obiectiv Macro într-Un singur set: Aceste două lentile mici sunt înșurubate împreună pentru depozitare ușoară.Pentru a utiliza unghi larg, pur și simplu atașați ambele lentile la clip furnizate.Pentru a utiliza macro lens, pur și simplu deșurubați obiectiv cu unghi larg.

Descriere Produs

Obiectiv includ: 1.Obiectiv Macro pot face fotografii clare ale obiectelor mici. 2.Obiectiv cu unghi larg poate trage gamă mai largă de peisaj. 3.180°de scena poate fi capturat de lentile Ochi de pește, care vă poate permite să vă bucurați de lumea ireală.

Fisheye Specificatii:

.Unghi: 175° - 180° .Mărire: 0.33 X .Construcție Obiectiv : 3 Elementul 3 Grup .Max Diametru: 25mm .Lungime: 15mm

Unghi Larg Specificatii:

. Unghi: 130° .Mărire: 0.67 X .Construcție Obiectiv : 2 Element 2 Grup .Max Diametru: 20mm .Lungime: 11mm

Macro Specificatii:

. Mărire : 10X .Min distanta Obiect : 10-15mm .Construcție Obiectiv : 1 Element 1 Grup .Max Diametru: 20mm .Lungime: 15mm

Compatibile Cu:

Universal clip obiectiv se pot aplica pentru IPhone HTC Samsung LG Sony Huawei telefon inteligent etc. Acesta poate fi, de asemenea, utilizate pe G Pad, Tablet PC-uri și Laptop-uri sau oriunde vă puteți imagina.

Pachetul inclus

1 x Pește lentilă 1 x Micro obiectiv 1 x obiectiv cu unghi Larg 1 x Clip

Despre Plată

1.Este recomandat pentru a plăti on-line .Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre metoda de plată, vă rugăm să contactați-ne liber. 2.Plata trebuie să fie finalizate în termen de 20 de zile de la comanda create, în caz contrar, comanda va fi anulată de către sistem în mod automat. 3.Asigurați-vă că ați furnizat informațiile necesare, cum ar fi/;persoana de contact(numele Complet pentru limba rusă),adresa, codul poștal și numărul de telefon, atunci când completează în cumpărătorului informații. 4.Dacă plata nu este disponibil sau invalid, comanda dvs. va fi închis de către sistem în mod automat.

Despre Transport

1.TRANSPORT la nivel MONDIAL(cu Excepția unor țări și APO/FPO) 2.Numai când comanda adresă corespunde cu adresa de livrare,apoi livrarea va fi amenajat în curând.Sau,vă rugăm să verificați și să modificați adresa ta. 3.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 4.Datorită statutului de stoc și diferențele de timp,vom livra articolul dvs. din depozitul disponibile pentru livrare rapidă.

Despre Garanție

1.12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT. 3.Se va considera că sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Balioilhaircare.ro.

Returnare Și Rambursare

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este acceptat și utilizat .RESTITUIRE SAU DE ÎNLOCUIRE NU VA APLICABILE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 2.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI numărul de urmărire de transport,motiv specific pentru a reveni,și original numărul de ordine de cumpărare. 3.Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Balioilhaircare.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Despre Feedback-Ul

1.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. 2.Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom motiv tine cât mai curând posibil și să ofere cele mai bune servicii .Va continua să promoveze produsele noastre și de serviciile noastre la opiniile tale .Vă mulțumesc!

Etichete: telefoane aparat de fotografiat lentilă, telefon portabil obiectiv, lentilele de pe telefon, telefon senseit, macro ring, Lentila 6mm, agptek iphone obiectiv, dax, huawei mar lx1a, telefon mobil

Nume De Brand anjielosmart
Origine NC(de Origine)
Compatibil Marca Toshiba
Telefon Tip Camera Unghi Larg De Len
Certificare CE
Forma RUNDA
Numărul De Model SHYJT001

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea