Noi Personalizate Park Seo Joon fețe de Pernă Tipărite Pătrat față de Pernă Decorative Acasă cu Fermoar Pernă Acoperă 35X35cm40X40cm(O Parte)

18.25lei

19.82lei

-7 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici produs Brand Nou 1 BUC Perna Acoperi (Toate pe o singură față tipărite fețe de pernă sunt de culoare albă pe cealaltă parte) Material: poliester de inalta calitate din bumbac,foarte moale Design tesatura: personalizate personalizate Manopera: închidere cu fermoar Invizibil, toate marginile sunt overlocked pentru a preveni luptă.Instrucțiuni de îngrijire: mașină de spălat și aer uscat.Utilizare: această pernă acoperă/pernele de acoperire este perfect atât pentru decor interior și exterior, ideal pentru a pune pe canapea,scaun,canapea,pat,fereastră sau masina.Dimensiune patrat: 14x14inch (35x35cm) 16x16inch (40x40cm) Toate capacele sunt cusut manual motiv, pot exista 2-3 cm (aproximativ 0.8-1.2 inch) abatere. 1. Produsul nu include perna interioara! 2. Fabrica noastra poate personaliza pentru alte dimensiuni, și dacă puteți furniza proba, putem face orice vrei. 3. Actural culoare poate fi un pic diferit cu poze din cauza luminozitatea de lumina. 4 .În scopul de a păstra culoarea proaspătă, Acesta va fi mai bine pentru a adăuga sare în apă pentru prima spălare.Perna din imaginea de mai jos sunt necesare pentru a arăta efectul de imagine, nu de vânzarea de bunuri!! (Vindem doar fețe de pernă).

Etichete: broderie perna, corpul de pernă, geanta seo, jimin park, pernă de puf, kustuv pernă acoperă, dobbi este gratuit, perna acoperi 7065, acoperi pilow, caz perna

Tesatura Conta 40
Clasa Clasa A
Caracteristică Non-Toxic
Technics Nețesute
Nume De Brand UL
Numărul De Thread 400TC
Tip Fețe De Pernă Decorative
Origine NC(de Origine)
Stil dobby
model TIPĂRITE
Obscene Imagine No
Material Poliester / Bumbac
Sugestiv Sexual No
Utilizarea Acasă
Model Tip Desene animate

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea