8Pcs/Set TIG pistolet de Sudare cu Gaz Lentile de Yena Cup Kit Durabil Sudare Accesorii 2,4 mm Pentru WP-9/20/25 3/32", Seria

18.38lei

30.60lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

BI0003172

Caietul de sarcini:

De Brand nou

Ușor pentru a asambla și de a folosi.

Marca de Masina ar fi Rilon, Riland, Jasic, Mitech, Chiry, UNT, Krypton, longevitatea lui, Berlan și așa mai departe.

Acest kit se potriveste pe toate WP-9/20/25 serie răcire cu aer, aparate de sudura, Lincoln PTA-9 PTA-9V PTA-9 PTA-20V PTW-25 Wig Pistolete pentru Sudare, Miller Diamondback DB9 DB9V DB20 DB20V DB25 Wig pistolete pentru Sudare.

Avantaj pentru scut transparent cupa:

Acesta oferă sudori un extrodinary vizibilitate și sentimentul confortabil în timpul de sudare locuri de muncă.Acesta este special conceput pentru a ajuta pentru sudură de precizie și mici, locuri de muncă unde este nevoie pentru a vedea locația foarte clar.De exemplu: acesta este utilizat pe scară largă de-a lungul cu Fortuneweld brand de precizie la rece sudor PCW220.

El ajută pentru a face uniforme a debitului de gaz pentru sudare, care pot ajuta sudura de calitate de la mare.De asemenea, aceasta poate ajuta, de asemenea, pentru a salva cel puțin 30% gaz compararea comune ceramice scut cupa.

Ele sunt larg compatibil cu originalul comună piese de schimb de torta TIG.În acest caz,

A) ca să #10 transparente scut cupa pentru lanterna WP9/20/25/24, aveți nevoie pentru a cumpara un plus inel O pentru a finaliza întregul piese de schimb pe baza de original, alte piese de schimb.

B) ca să #12 mari sau mici transparente scut cupa pentru lanterna WP17/26/18, aveți nevoie pentru a cumpara un plus inel O pentru a finaliza întregul piese de schimb pe baza de original, alte piese de schimb.

Puteți salva o mulțime de bani prin alegerea noastră transparent scut cupa.Pe de-o parte, nu aveți nevoie să-și petreacă o mulțime de bani pentru a cumpăra alte parti corespunzatoare, cum ar fi collet sau collet corpului etc. Pe de altă parte, are longevitate decât alte ceramică de tip scut ceașcă pentru că nu există prea mult contact cu căldură.

Este foarte usor de asamblat.Ai nevoie doar pentru a împinge transparent scut cupa și să-l instalat ferm și perfect.

Pachetul inclus:

1 buc x #10 din Sticlă Pyrex Cupa

1 buc x 41V35 Mediu Înapoi Cupa pentru Torta Tig

1 buc x 45V44 Relaxarea Corpului Gaz Obiectiv pentru Sudare Tig Lanterna 2.4 mm 3/32"

1 buc x 13N23 Collet pentru Sudare Tig Lanterna 2.4 mm 3/32"

4buc x Rezistent la Temperaturi inele

Notă:

Vă rugăm să evitați să utilizați toate tipurile de transparent scut cupa în cazul în care există stropi în timpul de sudare locuri de muncă.

Vă rugăm să nu bat pe scut transparent cupa, chiar dacă acesta poate suporta temperaturi ridicate.

Motivele păstrați în minte că toate tipurile de transparent scut cupa trebuie să fie utilizate accordiing sudare gama.Pentru ieșire de curent continuu de sudare, curentul maxim este de 170 A. Pentru curent ALTERNATIV de sudare, curentul maxim este de 90A.

Vă rugăm să permiteți-1-5mm erorilor datorate manuală de măsurare.

Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.

Etichete: sudează machin, torta mig, oamenii de yena, tig torță de sudură, pistolet de sudare mig, ursuz, runda torță de gaz, ac tig, primul kit de ajutor, torta tig wp26

Origine NC(de Origine)
Tip Aparat De Sudură
Numărul De Model Tig Gaz Obiectiv
Certificare NICI unul
Sudare Capacitate Alte
Tip De Sudura Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea